20 / 04 / 2024

Karel Güvenlik Sistemleri 2015

Karel Güvenlik Sistemleri 2015

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. açıldı!

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yalçın tarafından açıldı.

Peprus İnşaat Taahhüt Güvenlik Sistemleri Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peprus İnşaat Taahhüt Güvenlik Sistemleri Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güney Süslü ve Güzel Süslü tarafından kuruldu. 

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Pixel Elektronik Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pixel Elektronik Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fehiman Fidan ve Sayed Hamal Bahadorı ortakkığında kuruldu.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karel Güvenlik Sistemleri 2015 Haberi

Karel Güvenlik Sistemleri 2015


Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor. 


Kamera ve alarm birimleri ortamda hareket algıladığında veya tehlike uyarısı aldığında kullanıcıyı telefon çağrısı, kısa mesaj (SMS) veya e-posta ile uyarıyor. 

İstenirse görüntü otomatik olarak akıllı telefona aktarılıyor, polis, itfaiye olay yerine gönderiliyor. 

7x24 ve dünyanın her yerinden yönetilebilen Karel Güvenlik ve İnterkom Sistemleri istenirse kapının uzaktan kilitlenebilmesi veya açılabilmesi, gelen kişinin görüntülenebilmesini...