19 / 04 / 2024

Karesi belediyesi

Karesi belediyesi

Kurulduğu günden bu yana insan odaklı çalışan Karesi Belediyesi yaklaşık bir buçuk yılda 56 parkın 48’ini, 18 okul bahçesini, kırsalda da 36 parkı yeni nesil oyun grupları ile donattı.

Karesi'de emlak vergileri için Yay/Ada ödeme noktası kuruldu!

Karesi Belediyesi, 30 Kasım'da sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemesi için halkın daha rahat işlemlerini yapabilmesi amacıyla toplu olarak kullanılan Yay/Ada'da ödeme noktası kurdu

Balıkesir Karesi Evleri projesi okul bahçelerine yansıtıldı!

Karesi Belediyesi, sokaklarda uyguladığı ’Karesi Evleri’ projesini bu kez okul bahçelerine yansıttı. Proje sayesinde öğrencilere hayvan sevgisi aşılanması hedefleniyor.

Karesi Belediyesi Yeni Mahalle'deki çalışmalarına hız verdi!

Geçtiğimiz aylarda kaldırım ve merdiven çalışması yaparak, kapalı otoparkın zeminine bin metrekare kilit parke döşeyen Karesi Belediyesi, TOKİ Yeni Mahalle'deki çalışmalarına hız verdi.

Karesi'nin çehresi yaz projeleriyle değişiyor!

Karesi Belediyesi, ilçenin fiziki şartlarını iyileştirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Bir yandan asfalt, kilit parke taşı uygulamaları devam ederken diğer yandan da bitkilendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Karesi köylere 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı!

Balıkesir’de Avrupa standartlarında bir kent yaratmak için gece gündüz çalışan Karesi Belediyesi, bu kez ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylere toplam 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı.

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Karesi Belediyesi'nden 16.2 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 11 arsayı 16 milyon 235 bin TL'ye satıyor...

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi hizmete açılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlanıyor. Millet bahçesinin yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor. 

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Balıkesir Karesi’de esnaf için kira desteği!

Karesi Belediyesi 19 Mart tarihinden itibaren 3 aylık süreçte işyerlerini açamayan esnaftan kira almama kararı aldı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir Belediyesi'nden 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 90 milyon 240 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller; Karesi ve Altıeylül ilçelerinde yer alıyor. 

Balıkesir Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül İlçesi'nde bir, Karesi İlçesi'nde üç olmak üzere toplamda 4 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları, Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor. Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Karesi belediyesi Haberi

Karesi belediyesi

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi ilçe merkezine kurulan parklarda inceleme yaptı. Hizmete açılmış ve yapımı devam eden parklarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, ilçedeki 56 parktan 48’ini, 18 okul bahçesini, kırsalda da 36 parkı yeni nesil oyun grupları donattıklarını açıkladı. Parklardaki çocuklarla sohbet ederek top oynayan Başkan Yılmaz, yeni nesil oyun gruplarında oynayan çocukları izledi. Çocukların gözlerindeki sevinç ve mutluluğun paha biçilmez olduğunu belirten Başkan Yılmaz, çocukların bizim geleceğimiz olduğunu ve onlar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Karesi Belediyesi, ’Okullar Hayat Olsun’ projesi ile çocukların kaliteli zaman geçirmesi için birbirinden farklı modern yeni nesil oyun grupları ile öğrencilerin, mahalle aralarına kurduğu yeni nesil parklarla da 7’den 70’e herkesin kalbine taht kurdu. Çocukların sabah saatlerinden gece geç saatlere...