19 / 04 / 2024

Karesi

Karesi

2015 yılında toplam 820 adet inşaat ruhsatı veren Karesi Belediyesinde ruhsat için bekleyen herhangi bir proje kalmadı. Eksiksiz başvurular, bir hafta içerisinde geri dönüş alabiliyor.

'Karesi’de kimse çamura basmayacak'

Balıkesir Karesi Belediyesi, ilçe genelinde asfalt ve kilit parke seferberliği ilan etti. Belediye ekipleri son olarak TOKİ’de kilit parke döşemesi olmayan alanlara kilit parke döşedi.

Karesi'de TOKİ Ve Paşaalanı asfaltlanıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Karesi Belediyesi, merkez ve kırsalda kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler TOKİ’de trimer, Paşaalanı’nda da asfalt çalışmalarına başladı.

Karesi köylere 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı!

Balıkesir’de Avrupa standartlarında bir kent yaratmak için gece gündüz çalışan Karesi Belediyesi, bu kez ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylere toplam 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı.

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satılık arsa fırsatı! Fiyatlar 15 bin TL'den başlıyor!

Balıkesir ili Karesi Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 36 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

Balıkesir'de 37 adet arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir ili, İvrindi ve Karesi ilçelerinde yer alan 37 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksit imkanıyla 6 arsa satılıyor! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

O ilde 62.3 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın dudak uçuklatan fiyatı ve tüm merak edilenler...

Karesi Haberi

Karesi

Onay için yapılan başvuruların tamamını sonuca ulaştıran belediye planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıyor. Mart ayında yapı denetim firmalarıyla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi nde fazla iş yükü ve zaman kaybına neden olan ön onayın kaldırıldığını açıklamış, ruhsat işlemlerinde vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlamıştı. 


Ön onayın kaldırılmasının ardından Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibinin özverili çalışmaları neticesinde 2015 yılında toplam 820 adet inşaat ruhsatı verildi. Onay için gelen proje dosyalarının eksiksiz ve doğru olması halinde vatandaşlar, Karesi Belediyesi'nden bir hafta içerisinde geri dönüş alabiliyor. 


Karesi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda belediyede şuan onay ve ruhsat bekleyen bir proje kalmadı. Ruhsat verme işlemlerinin sekteye uğramadan...