19 / 04 / 2024

karikatür dolaplar

karikatür dolaplar

Karikatür kitaplıklar, dolaplar, yatak başlıkları, masalar.. Karikatür mobilya tasarımcıları tarafından son zamanlarda çok fazla tercih edilmeye başladı

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! İşte Koçtaş mutfak dolapları! 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! Açılır kapanır dolaplar kapış kapış gidiyor. İşte Koçtaş’ta satılan o dolapların özellikleri ve fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! Mevcut fiyatlara yüzde 15 indirim de sepette yapılıyor. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

TMO'da hafta sonu indirim rüzgarı! Dolapları dolduracak fırsat! İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 15 Ekim 2022 indirimli ürünlerin listesi yayımladı. Paylaşılan listede fasulye 16TL, ayçiçek yağı 135 TL, pirinç ise 75 TL fiyatıyla dikkat çekti. Peki, TMO'da diğer aktüel ürünlerin indirimli fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Türkiye'de zam furyası devam ediyor. Ayçiçek yağı, çay, şeker ve salçadan sonra sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşlara zamlar raflara yansımadan dolaplarını doldurmaları tavsiyesinde bulunuldu.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Emlak görsellerinizin doğru adresi: TelifPort!

Türkiye’ de bir ilk olarak kullanıcılara dünya çapında, her türde görsel, karikatür, haber amaçlı fotoğraf, vektörel fotoğraf kategorisindeki içerikler satışa sunan TelifPort son dönemde stok bünyelerine 9 milyona yakın video da ekledi.

Kiralanan evdeki ayıbın giderilmemesi halinde ne yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '7 yıldır kirada oturmaktayım. Çürük mutfak dolapları minik sinekler üretiyor. Ben her ay kiramı da düzenli ödeyen birisiyim. Mutfak dolapları demirbaş olduğuna göre tadilatının yapılmamasından dolayı kanuni haklarım nedir?' sorusunu yanıtladı.

Kadıköy Karikatür Evi açıldı!

Hasanpaşa'da 1906 yılında yapılan ve aslına uygun restore edilen tarihi ahşap köşk, Karikatür Günleri dolayısıyla "Karikatür Evi" olarak hizmet vermeye başladı.

Kadıköy Karikatür Evi kapılarını açıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanında özgün projelerinden biri olan Karikatür Evi’nin yapımı tamamlandı. Türkiye karikatürünün belleğinin tutulacağı ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturacak Karikatür Evi 30 Eylül’de kapılarını açıyor

Göktun Çelik yeni fabrika yatırımına hazırlanıyor!

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktun Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor..

Uluslararası Turizm Karikatürleri yarışması sonuçlandı!

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi ve Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ile düzenlenen “Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması”nın kazananları belli oldu.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

karikatür dolaplar Haberi

karikatür dolaplar

İtalyan tasarımcı Giuseppe Canevese ile karikatürist Guido Crepax'ın mobilyalara uyguladığı bu yenilik evlerinize farklılık katabilir.

Guido Crepax karikatür sanatında önemli isimlerden biri.. 

Crepax'ın en önemli kadın karakteri Valentina.. Karikatüristin tüm çalışmalarında ağır erotizm var. Crepax'ın karikatür kitaplarından alınan bölümlerle süslenmiş mobilyalar, yatak başları, klasik aydınlatılmış ve sade, ferah evler için ideal..

Siz de kendi eviniz için sevdiğiniz bir karikatüristin karikatürleriyle mobilyalarınıza farklılık katarak, evinize yeni bir hava verebilirsiniz.