29 / 03 / 2024

karikatür kitaplıklar

karikatür kitaplıklar

Karikatür kitaplıklar, dolaplar, yatak başlıkları, masalar.. Karikatür mobilya tasarımcıları tarafından son zamanlarda çok fazla tercih edilmeye başladı

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

Tefal buhar kazanlı ütü fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

İnatçı kırışıklıkları hızlıca açan Tefal buhar kazanlı ütü modelleri, güçlü buhar performansı ve kaliteli taban yapısı ile öne çıkıyor. Peki, Tefal GV9230 Pro Express kaç TL? Tefal GV9221 Pro Express ne kadar? İşte detaylar...

Philips GC6802 kazanlı ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips GC6802 buhar kazanlı ütü, kesintisiz güçlü buharıyla en zorlu kırışıklıkları hızlıca açar. Kottan ipeklilere kadar her kumaş ısı ayarı yapmadan ütülenir. Yanma riskine sebep olmayacağını garanti eden Optimaltemp teknolojisine sahiptir. Peki, Philips GC6802 kaç bar?

Arnica buharlı ütülerin fiyatı ne kadar, en ucuz nereden alınır? 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica buharlı ütüler, kumaşların üzerinde kusursuz kayarak, parlama yapmadan, kırışıklıkları tek seferde açıyor. Peki, Arnica ütüde şok buhar özelliği var mı? Arnica ütülerin taban malzemesi nedir? İşte detaylar....

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.

Arzum Olivya Buharlı Ütü Kaç TL? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimdeki kırışıklıklar tamamen yok olmuyor diyenler ve ütü arayışı içinde olanlar için Arzum ; Seramik tabanlı ütüsünü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu önleyen sisteme sahip olan Arzum ütü çokça tercih ediliyor.

Derimod’dan kaçırılmayacak kampanya! Efsane başladı

Derimod’un efsane kampanya başladı! Eski deri ceketini getir, anında kasada 1000 TL indirimle yenisini götür. Yazın bitişi sonbaharın yavaş yavaş gelmesiyle birlikte deri ceketler ve hırkalar da ufak ufak kaldırıldıkları dolaplardan çıkmaya başladı.

Daire almak için 100 bin lira peşin verdiler ama dolandırıldıklarını 3 yıl sonra anladılar

Gaziantep'in Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde konut inşa eden bir firma vatandaşların peşinatlarını almasına rağmen aradan geçen sürede hak sahiplerine dairelerini teslim etmedi. Vatandaş dolandırıcılığı 3 yıl sonra anladı.

Dünyada Kinder Sürpriz yumurta alarmı! Acil toplatma çağrısı yapıldı, aman dikkat

İngiltere'den sonra Fransa'da da tonlarca Kinder ürünü geri çağrıldı. Kinder yumurtaların, salmonella nedeniyle geri çağrıldıkları öğrenildi.

Ev almak isterken dolandırıldılar!

Bursa'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müteahhide 100 ila 150 bin TL arasında ödeme yapan 20 kişi dolandırıldıklarını öne sürerek mahkemeye başvurdu. 

Ülkemizin taşınmaz kültür varlıkları meclis gündeminde!

Ülkemizin taşınmaz kültür varlıkları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

karikatür kitaplıklar Haberi

karikatür kitaplıklar

İtalyan tasarımcı Giuseppe Canevese ile karikatürist Guido Crepax'ın mobilyalara uyguladığı bu yenilik evlerinize farklılık katabilir.

Guido Crepax karikatür sanatında önemli isimlerden biri.. 

Crepax'ın en önemli kadın karakteri Valentina.. Karikatüristin tüm çalışmalarında ağır erotizm var. Crepax'ın karikatür kitaplarından alınan bölümlerle süslenmiş mobilyalar, yatak başları, klasik aydınlatılmış ve sade, ferah evler için ideal..

Siz de kendi eviniz için sevdiğiniz bir karikatüristin karikatürleriyle mobilyalarınıza farklılık katarak, evinize yeni bir hava verebilirsiniz.