29 / 03 / 2024

Kariyer.net

Kariyer.net

Dünyanın en prestijli hidromasajlı küvetler üreten firması Teuco, iki yılda bir kendi ürünlerinin kullanıldığı 30 projesinin yer aldığı, 100 bin tirajlı bir katalog hazırlıyor....

Dumankaya İnşaat'a "İnsana saygı" ödülü

Dumankaya İnşaat, yürüttüğü insan kaynakları çalışmaları doğrultusunda "İnsana saygılı" ödülüne layık görüldü

Dumankaya 'İnsana Saygı Ödülü'nü 2. kez aldı

"İnsana Saygı" Ödülleri'nin inşaat sektöründeki bu yılki sahibi geçen yıl olduğu gibi Dumankaya İnşaat oldu

Soyak'a Kariyer.net'ten "10. Yıl Onur Ödülü"

İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 15.'si, 14 - 15 Nisan tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi

Yapı sektöründe eleman arayışı arttı!

Kariyer.net'in "istihdam endeksi" raporuna göre, yapı sektöründe son 17 ayın "en yüksek" ilan sayıları gerçekleşti

Yapı ve turizm Mart'ta istihdamı en çok artan sektörler oldu!

Kariyer.net’in Mart ayı istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayılarında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 8 artış yaşandı.Yapı, turizm, üretim ve finans – ekonomi, Mart ayında İstihdamı en çok artan sektörler oldu

Vestel İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü!

Vestel Şirketler Grubu, 2012 yılında Türkiye'nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net üzerinden aldığı tüm iş başvurularına yanıt vererek işe alım süreçlerini kısa tuttuğu için 12. İnsana Saygı Ödülleri'nde İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

İş ilanları sayısında yapı sektöründe yüzde 36 artış yaşandı!

Kariyer.net istihdam endeksi verilerine göre 2012 yılının ilk yarısında istihdamın lokomotif sektörleri üretim, sağlık, yapı ve tekstil oldu.

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

Araştırma sonucu: ‘İstanbul’da yaşayanların yüzde 67’si başka kente göçmek istiyor’

Kariyer.net’in yaptığı, “Deprem Sonrası Çalışma Hayatı Araştırması”nın sonuçları belli oldu. Deprem korkusu özellikle İstanbul'da yaşayıp 26-40 yaş aralığındaki çalışan yurttaşların yaşadığı kenti değiştirmek istemelerine sebep oldu. İşte depremin çalışanlar üzerinde yarattığı etkinin sonuçları...

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

2022'de en çok aranan işler belli oldu

Kariyer.net'in istihdam verilerini göre, 2022'de en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla bilişim, üretim ve yapı olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

thyssenkrupp Asansör Türkiye, İnsana Saygı Ödülü'nü aldı!

İnternet üzerinden yapılan iş başvurularının yüzde 98’ini 13 gün içinde yanıtlayan thyssenkrupp Asansör Türkiye, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Rönesans Holding İnsana Saygı Ödülü aldı!

İnsan kaynaklan platformu Kariyer.net' in ana sponsorluğunda düzenlenen 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında düzenlenen törende, İnsana Saygı Ödülleri'nin 2014 yılı sahipleri belli oldu.

Akfen GYO'nun 9 aylık net dönem karı 21.6 milyon lira!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının, 30 Eylül 2014 itibariyle net dönem karı 21,6 milyon lira oldu. Aklen GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin, konsolide kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon lira oldu.

Ziraat Bankası’nın 9 aylık net kârı 3 milyar TL!

iZiraat Bankası’nın 9 aylık net kârı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 artarak 3 milyar lirayı aştı. Ziraat Aydın, bilanço büyüklüğünün 238 milyar liraya, toplam kredilerinin de 170 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Başakşehir Belediyesi İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı'na katılacak!

İSKİF (İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı) başlıyor. Bu sene 4.sü düzenlenecek olan Fuara Başakşehir Belediyesi de Başakşehir Belediyesi İşkur Hizmet Noktası olarak 10 Nolu Salonda yer alacak.

Arnavutköy Belediyesi, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı'nda!

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan 4. İstanbul Kariyer Ve İstihdam Fuarı'nda stand açacak. İşte ABİM'in stand adresi...

Kariyer.net Haberi

Kariyer.net

Dünyanın en prestijli hidromasajlı küvetler üreten firması Teuco, iki yılda bir kendi ürünlerinin kullanıldığı 30 projesinin yer aldığı, 100 bin tirajlı bir katalog hazırlıyor.... Yaklaşık 2 bin 500 proje arasında, profesyonel bir heyet tarafından seçilen bu 30 projenin içinde bu yıl iki Türk mimar da bulunuyor. Türk mimarlardan biri Abdullah Burnaz, diğeri de Mahmut Anlar. 22 yıldır Gültaş Gallery'nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı markanın kataloğuna, bugüne kadar Türkiye'den kimse girememişti.

TÜRK MİMARLAR İÇİN BÜYÜK PRESTİJ
Şimdiye kadar hayata geçirdikleri projelerle adlarından sıkça söz ettiren iki ünlü mimarımız, böylesi prestijli bir başarıya imza attıkları için çok mutlu olmuş. Abdullah Burnaz, KVK Genel Müdürü Bülent- Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin Ritz Carlton Rezidence'daki dairesinde yaptığı uygulamalarla; Mahmut Anlar da, İstanbul Kanyon'daki ve Ankara Panora'daki NuSpa'daki...