29 / 03 / 2024

karmod Mehmet Çankaya

karmod Mehmet Çankaya

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Karmod 30 ülkede 60 projeye imza attı!

Prefabrik yapı sektöründe dünya genelinde projeler gerçekleştiren Karmod, bu yılın ilk 6 aylık döneminde 30 ülkede 60 farklı projeye imza attı.

Karmod 74 ülkede 500 proje gerçekleştirdi!

Karmod CEO'su Mehmet Çankaya "Bugüne kadar 74 ülkede 500'den fazla proje tamamladık. Projelerimizle inşaat ve enerji ağırlıklı olmak üzere birçok sektöre önemli katma değerler ürettik" dedi.

Karmod, 74 ülkede 500'den fazla projeyi tamamladı!

Türkiye'deki hazır yapılar alanında, konteyner ve prefabrik şantiye yapıları, tek ve çok katlı prefabrik konut ile villalar gibi geniş bir portföyle yer alan Kamod, çeyrek asırlık tecrübe ile yoluna devam ediyor...

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Prefabrik yapı sektöründe üretim tedbirlerle devam ediyor!

Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya koronavirüs mücadelesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu süreçte devletimizin getirdiği önlemlere ek olarak aldığımız ekstra tedbirlerle üretime devam ediyoruz" dedi.

Ürettiğimiz hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettik!

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Karmod, Orta Doğu'nun en büyük prefabrik showromunu açtı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Çankaya: "Showrom önemli işleve sahip olacak. Aynı zamanda Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki güçlü dostluğun Kasım bölgesinde daha da pekişmesine katkı sağlayacak" dedi.

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

karmod Mehmet Çankaya Haberi

karmod Mehmet Çankaya

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, bu senenin ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Karmod'tan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çankaya, yurt dışına konut satışında yılın ilk yarısı için hedeflerini yakaladıklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu sene için Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki konut açığına yönelik bir çalışma planlaması yaptıklarını dile getiren Çankaya, bu ülkelerde özellikle soyal konutlara ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekledi.

Tek katlı ve iki katlı planlarda günlük ortalama 20 adet konut ürettiklerini söyleyen Çankaya, şöyle konuştu:

"Konutlarımızı hafif çelik güvenli yapı modeliyle uzun ömürlü olarak ön üretimli hazırlıyoruz. Demonte özelliğimizle nakliye standartlarında sevk ederek dünyanın neresinde olursa olsun yerinde kurulumla teslim ediyoruz. Afrika'da ekonomik büyüme sürecine giren Nijerya ve Kenya gibi ülkelerde çok sayıda...