27 / 04 / 2024

Karmod

Karmod

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Prefabrik evlere en çok talebin olduğu il Antalya!

Prefabrik evler en çok Antalya'da tercih edildi. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Antalya bölgesindeki talep artışında Aksu ilçesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz satış ofisimizin büyük katkısı oldu." dedi...

Yazlıkçının tercihi mobil ev!

Karmod, tüketiciler tarafından yazlık amaçlı ev kullanımları için mobil evin tercih edildiğini duyurdu...

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Karmod, Suudi Arabistan'da bin kişilik şantiye kampı kurdu!

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'da bin kişinin kullanacağı şantiye kampı yapılarının kurulumunu gerçekleştirdi.

Karmod Abuja’da pasaport dairesi binası kurdu!

Hazır yapı sektörü markası Karmod, Nijerya’nın başkenti Abuja’da yeşil enerji kullanan pasaport dairesi binasının kurulumunu gerçekleştirdi.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürün

Karmod, Fildişi Sahili'nde showroom hizmete açtı!

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni, Fildişi Sahili İmar ve Çevre Bakanı, Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya ile çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Karmod, Latin Amerika'ya toplu konut gönderecek!

Karmod Güney Amerika ülkelerine toplu konut üretmeyi hedefliyor. Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, prefabrike ev üretim tarzlarının kalitesiyle beraber ekonomik fiyatlarıyla bu ülkelerin konut açığına en iyi çözüm olacağını söyledi.

Karmod 74 ülkede 500 proje gerçekleştirdi!

Karmod CEO'su Mehmet Çankaya "Bugüne kadar 74 ülkede 500'den fazla proje tamamladık. Projelerimizle inşaat ve enerji ağırlıklı olmak üzere birçok sektöre önemli katma değerler ürettik" dedi.

Karmod Irak'ta 'Prefabrik Kent' kurdu!

Konuyla ilgili konuşan Karmod CEO 'su Mehmet Çankaya, Irak 'ta kurdukları 'Prefabrik Kent'in yaklaşık 10 bin kişinin yaşam alanı ve toplam 1184 konuttan oluştuğunu söyledi

Karmod, 74 ülkede 500'den fazla projeyi tamamladı!

Türkiye'deki hazır yapılar alanında, konteyner ve prefabrik şantiye yapıları, tek ve çok katlı prefabrik konut ile villalar gibi geniş bir portföyle yer alan Kamod, çeyrek asırlık tecrübe ile yoluna devam ediyor...

Karmod Irak'ta prefabrik konut projesini tamamladı!

KARMOD, Irak'ın başkenti Bağdat'ta geçen yıldan beri yürüttüğü büyük konut projesini tamamladı.Proje, şimdiye kadar bu kadar kısa sürede bir seferde kurulan en büyük ölçekli prefabrik konut ve sosyal tesis projesi olma özelliği taşıyor...

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Karmod Haberi

Karmod

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı. Karmod hafif çelik yapı sistemiyle ürettikleri konutların klasik betonarme yöntemiyle inşa edilen konutlara göre kullanım ömrünün daha uzun ve deprem güvenliğinin daha yüksek olduğunu belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk konuyla ilgili açıklama yaptı. Öztürk, şunları kaydetti: "Kuveyt'in de içinde bulunduğu Körfez ülkelerinde daha çok geniş planlar tercih ediliyor. Proje kapsamında hazırladığımız evler 4+1 plana sahip. Salon olarak kullanılan ana yaşam alanı oldukça geniş yapıda tercih edildi. Konutlar tek katlı olmasına rağmen 182 ve 231 metrekare gibi metrajlarla Türkiye standartlarının oldukça üzerinde büyüklükte. Karmod hazır evlerimiz çelik karkas duvar sistemiyle klasik mimariye göre daha uzun ömürlü ve yüksek deprem güvenliğine sahip. Konutlarımız panel aralarında kullanılan özel malzemelerle yüksek...