23 / 04 / 2024

Kars-Digor

Kars-Digor

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı. Kars-Digor yolu 4 km daha kısaldı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'taki selde 6 ev hasar gördü!

Kars'ın Digor ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle 6 evde hasar meydana geldi. Sel sularının girdiği evler kullanılamaz hale geldi.

Kars'ta arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Kars'ın Digor ilçesinde amca ve çocukları arazında arazi kavgası çıktı. Silahlı kavga sonucunda bir kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Kars-Digor arası yol çalışması başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı.

Kars-Digor bölünmüş yol çalışması başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı. Kars-Digor yolu 4 km daha kısaldı.

Kars'ta kira fiyatları arttı!

Kars'ta son yıllarda iyice artış gösteren inşaat sektörüyle birlikte kira fiyatlardaki orantısız artış da dikkatlerden kaçmadı.

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesinin toplantısı 12 Kasım'da!

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Bakü-Tiflis-Kars projesinin tünel inşaatında sona gelindi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

Kars Arap Baba Camisi ibadete açıldı!

KARS'ta, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından yapılan Arap Baba Camisi ibadete açıldı. Açılışın ardından camiyi gezen protokol üyeleri, camide namaz kıldı.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Kars Arapbaba Camii ibadete açıldı!

KARS merkez Bayrampaşa Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi'nce yapılan Arapbaba Caminin açılışı yapıldı. Yaklaşık 600 kişilik Arapbaba Cami' nin açılışını törenle yapıldı.

Kars Arapbaba Camisi'nin açılışı yapıldı!

Kars merkez Bayrampaşa Mahallesi’nde Toplu konut İdaresi’nce yapılan Arapbaba Caminin açılışı yapıldı. Arapbaba Cami 600 kişi kapasiteli olup mahalle halkına ve Karslılara hizmet verecek.

Kars-Digor Haberi

Kars-Digor

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı.


Arslan, Kars -Digor Yolunun bölünmüş yol olarak 79,8 kilometre uzunluğunda projelendirilmiş olduğunu belirterek, 27 Ocak 2015 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nce ihale edildiğini kaydetti. Projenin, 61 Milyon 221 bin TL bedelle Eskikale-Ölmezler inşaat iş ortaklığı uhdesinde kaldığını ifade eden Arslan, Ağustos 2015 tarihinde sözleşme imzalanarak, şantiye ve altyapı kurulumu çalışmaları tamamlanma aşamasına gelmiş ve Ekim 2015 sonu itibariyle yapım çalışmalarına başlanıldığının müjdesini verdi.

Arslan, hali hazırda tek yol standardında hizmet vermekte olan Kars-Digor Yolu’nun projeye göre tamamlandığında, mevcut uzunluğundan yaklaşık olarak 4 kilometre daha kısalarak 78,9 kilometre uzunluğunda olacağını vurguladı.


“ÇETİN KIŞ ŞARTLARINA UYGUN OLARAK PROJELENDİRİLDİ”


Yolun tamamlandığında çetin geçen kış şartlarına göre son derece kullanışlı...