23 / 04 / 2024

kars hes yapımı eleman alımı

kars hes yapımı eleman alımı

Ünal Group Marmara bölgesindeki baraj inşaatında ve Kars Kağızman'da yapılan HES inşaatında istihdam etmek üzere elemanlar alacak.

Doğu Karadeniz’de 108 HES projesinin yapımından vazgeçildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.

Batman Ilısu Barajı'nın yapımı iptal mi edilecek?

Batman Ekoloji Meclisi Ilısu Komisyonu Üyesi Öner Öztürk, ''Ilısu Barajı’nın inşaatı iki aşamalıdır. Asıl elektrik üretecek olan HES inşaatı yapım maliyetinin fazla olmasından dolayı henüz başlamamış. Devlet baraj yapımının iptal edilme ihtimaline karşı bu inşaatı ağırdan alıyor” dedi.

Ilısu Barajı yapımından etkilenenlerin borçlandırılmaları hakkında karar değişikliği!

Ilısu Barajı ve HES Projesinin yapımından etkilenen ailelerin yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslarda değişiklik yapılmasına dair karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kars'ta yapımı yarım kalan otogar kaderine terk edildi!

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

Kars Atatürk Stadı’nın yapımı başladı!

Kars Atatürk Stadı’nın yapımına başlandı. Uzun yıllar Karslılara hizmet veren stadyumun yerine spor kompleksi yapılıyor. Polat, 2 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı spor kompleksinin yapımının 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

TOKİ Sarıkamış’ta 2’nci etap konutların yapımına başladı!

Kars Sarıkamış’ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı. İşte projenin ayrıntıları...

Arhavi Belediyesi imar değişikliği ile Hes yapımının yolunu açtı!

Geçen yıl yapımına başlanan 14 megavatlık Kavak Hidroelektrik Santral projesiyle, Çifteköprü ve Kapisre derelerinin sularının 5 kilometre boyunca tünel ve borularla Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanacak.

Doğal SİT alanlarına HES yapılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, özgün ekosistem yapısına sahip ve de endemik türlerin üreme ve beslenme ve göç yollarını içeren doğal alanlarda, HES yapımına izin vermeyecek.

Kesme Boğazı'nda yapımı planlanan HES projesine bakanlıktan onay çıktı!

Halkla toplantı yapılacak Kemer'de Beydağları Milli Parkı ve Güney Antalya turizm alanı içinde Kesme Boğazı deresi üzerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı HES yapımı için onay verdi...

Kentsel dönüşümle yeni binalarda site yapımına ağırlık verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni binalarda site yapımına ağırlılık vereceklerini söyledi

Ankara Batıkent'te yol yapımında yeni sistem denemesi yapılıyor!

Özel bir firma tarafından, ARGE kapsamında, yol yapımında yeni sistem Nevo Crete Teknolojisi için Batıkent'teki yolda test çalışması gerçekleştirildi...

Kütahya katı atık toplama tesislerin yapım ve işletmesi ihalesi!

Katı atık toplama ile EKAY ek tesisleri yapımı ve işletmesi 29 yıl süreliğine 56 milyon 907 bin 781 TL 'ye ihale edilecek...

kars hes yapımı eleman alımı Haberi

kars hes yapımı eleman alımı

Eleman alınacak alanlar şunlar: Şantiye şefi, arazi mühendisi, makine mühendisi, elektirik mühendisi, topoğraf, beton santrali operatörü, hertürlü iş makinaları operatörleri, kamyon ve mikser şoförleri, laborant ve iş makinası tamir ustası.

Başvurular 0 312 284 92 94 no'lu faksa veya [email protected] adresine...