19 / 04 / 2024

kars millet bahçesi projesi 2020

kars millet bahçesi projesi 2020

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars’a 10 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Koronavirüs salgını döneminde ekonomik sorunlar yaşanırken dört bir yana art arda millet bahçeleri yapılmaya devam ediyor. Şimdi de işsizlik için yatırım bekleyen Kars’a, 10 milyon TL harcanarak ‘Millet Bahçesi’ yapılacak...

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi 6 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi 6 Nisan'da!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kars Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez İlçesi Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kars Millet Bahçesi ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ, Kars Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini 23 Mart Pazartesi gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kars Merkez Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi ihalesi 16 Mart'ta!

Kars Merkez Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mart 2020'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kars'a millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

kars millet bahçesi projesi 2020 Haberi

kars millet bahçesi projesi 2020

Kars Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Bugün yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2020/133831 
1-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 751,48 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 30.105,06 m² Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanları Yapımı İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta...