25 / 04 / 2024

Kars Yenişehir Konutlarında doğalgaz krizi

Kars Yenişehir Konutlarında doğalgaz krizi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman? Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman 2023? İşte Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... 

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nda taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Satın alınan konutların ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Şehir planlamasında yeni dönem başlıyor!

Şehir planlamasında yeni bir dönem başlıyor. Yeni sistemde belediyeler her yıl arazi kullanım alanlarının nasıl değiştiğini izlemek amacıyla ‘Kentsel Gösterge Seti’ hazırlayacak ve insan odaklı kimlikli şehirler oluşturulacak.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Kars Yenişehir Konutlarında doğalgaz krizi Haberi

Kars Yenişehir Konutlarında doğalgaz krizi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı kesildi. Ortak kullanım olan doğalgaz’ın bazı aboneler tarafından ödenmeyen aidatladan dolayı kesildiği ortaya çıktı.


Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde Yeşil Kartlı vatandaşlar için yaptırılan TOKİ Lojmanlarının bir kısmının doğalgazı kesildi. Ortak kullanım olan ve bloklarda oturan vatandaşlardan bazıların doğalgaz parasını ödemediğinden dolayı kesilen doğalgaz, ise parasını ödeyen vatandaşları mağdur etti. TOKİ Lojmanlarında oturan vatandaşlar, “Bizim borcumuz yok. Bazı koşularımız doğalgaz parasını ödememiş. Bundan dolayı doğalgazımız kesildi. Havalar soğuk mağdur edildik. Yetkililerden doğalgazımızın yeniden açılmasını istiyoruz” diye dert yandılar.


Yenişehir Mahallesi’nde yaptırlan ve yeşil kar sahibi dar gelirli vatandaşlara verilen lojmanlarda binaların ısınma sistemi ortak. Ortak sistemin kullanıldığı konutlarda bazı vatandaşlar ise maddi imkansızlıkrdan dolayı...