28 / 03 / 2024

karşı anadolu yakası

karşı anadolu yakası

Özkoyuncu şirketiyle 60 yıldır demir madeni alanında faaliyet gösteren Özderici ve Koyuncu aileleri Artell Koytur İnşaat ile Anadolu yakasında 300 milyon dolarlık Buyaka konut, alışveriş merkezi ve ofis projesine başladı.

TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta başrolü oynayan TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti. 2016'da İstanbul Anadolu yakasında da konut üretecek olan TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri nerede olacak? İşte TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri...

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sultanbeyli’de buluştu!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Haziran ayı toplantısı, Sultanbeyli’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliğinde yapılan yapılan toplantıda gündem değerlendirildi ve ilçelerin sorunları masaya yatırıldı.

Anadolu Yakası'nda konut fiyatları ikiye katlandı!

İstanbul'daki dev projeler, Anadolu yakasındaki emlak fiyatlarını hızlı artırdı. İstanbul Boğazı'nı Marmaray, inşaatı devam eden tüp geçit, metro hatları, üçüncü köprü, kentsel dönüşüm uygulamaları derken, Avrupa yakasındaki fiyatlar arttı.

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

karşı anadolu yakası Haberi

karşı anadolu yakası

Artell Koytur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Özderici, "Anadolu yakasının 'karşı' diye anılması haksızlık. Burada büyük potansiyel var" dedi.

TÜRKİYE'nin toplam demir ihtiyacının yüzde 20'sini gerçekleştiren 60 yıllık Özkoyuncu Madencilik'in sahipleri Özderici ve Koyuncu aileleri inşaat şirketleri Artell Koytur ile Anadolu yakasında 300 milyon dolarlık Buyaka konut, alışveriş merkezi ve ofis projesine başladı. Artell Koytur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Özderici, Kemerburgaz'da yaptıkları üç projenin ardından Anadolu yakasının en iddialı projelerinden birini gerçekleştireceklerini söyledi.

'KARŞI' DEMEK HAKSIZLIK: Anadolu yakasını sahiplendiklerini ve 'karşı' şeklinde anılmasının haksızlık olduğunu vurgulayan Ali Rıza Özderici, "Bu yaka sahiplenilmemiş. Demografik olarak, gelir düzeyi ve nüfus yoğunluğu olarak neredeyse aynı olmalarına rağmen burası hep karşı yaka olmuş. Yeniliklere sahip olamamış. Avrupa yakası realitesini, Anadolu yakası potansiyelini...