20 / 04 / 2024

Karşıyaka Belediyesi müteahhit bilgilendirme

Karşıyaka Belediyesi müteahhit bilgilendirme

İNŞAAT faaliyetlerinin yoğunluk kazandığı bölgelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkate alan Karşıyaka Belediyesi, mühendis ve müteahhitlerin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi...

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi müteahhit bilgilendirme Haberi

Karşıyaka Belediyesi müteahhit bilgilendirme

İNŞAAT faaliyetlerinin yoğunluk kazandığı bölgelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkate alan Karşıyaka Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı çalışma ortamı yaratmak için mühendis ve müteahhitlerin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

2 günlük toplantıya mimarlar, müteahhitle!, yapı denetim firmalarının temsilcileri ile elektrik, inşaat, makine ve jeoloji mühendisleri katıldı. Ruhsat işlemlerinin hızlanması için gerekli yasal prosedürler anlatıldı.


Hürriyet...