19 / 04 / 2024

Karşıyaka Demirköprü 2015 yatırımları

Karşıyaka Demirköprü 2015 yatırımları

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Üsküp Demirköprü Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Üsküp’ten göç eden Türklerin 1957’de kurduğu Demirköprü Mahallesi, Karşıyaka’nın en tanınan mahalleleri arasında yer alıyor. Tek katlı evler ve tarlaların yoğun olduğu mahallede şimdilerde ise kentsel dönüşüm hız kazanmış durumda.

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolunun ihalesi tamamlandı!

Trabzon’da keşfi dolan Uğurlu-Karşıyaka yolu için yapılan ilave ikmal ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan yapımcı firmaya yer teslimi yapılırken, projeye yeni köprülü kavşak ve imalatlar eklendi.

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri!

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı projede toplam 288 adet daire yer alıyor. Projede daireler Aralık 2015'te teslim edilecek. Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 36 ay vade farksız ödeme uygulanıyor.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Karşıyaka Bostanlı Deresi üzerinde yapılan 4 köprü ne zaman açılacak?

Karşıyaka'da Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak ve çevresindeki trafiği rahatlatmak amacıyla yaptırılan köprüler, İZSU'nun bitmek üzere olan ıslah projesini değiştirmesi yüzünden bir türlü hizmete açılamadı.

Karşıyaka Demirköprü 2015 yatırımları Haberi

Karşıyaka Demirköprü 2015 yatırımları


En son 2010 yılında yaşanan şiddetli yağışların ardından Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla Karşıyaka Demirköprü bölgesindeki evler ve sokaklar sular altında kalmıştı. Geçmiş yıllardan kaynaklanan plansız yapılaşmanın doğurduğu sıkıntıları tespit ederek sorunun köklü çözümü için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 yılda Demirköprü’de adeta yeni bir dünya yarattı. 

20 milyon TL harcandı

Islah çalışmaları ile taşkınlar ve su baskınları önlendi, bölge imar planına uygun hale getirildi, dere üzerine 4 yeni köprü inşa edildi, Demirköprü Altgeçidi - Ordu Bulvarı yönünde yeni iki şerit yaratıldı. Çok sayıda kamulaştırma sonucu eski plansız ve çarpık yapılaşmanın yerini modern bir görüntü alırken, Büyükşehir Belediyesi son noktayı dere kenarına park ve spor alanları kurarak koydu. Kamulaştırma maliyetleri, köprüler, yol düzenlemesi, İZSU tarafından dere yatağında yapılan çalışmalar, park bahçe ve...