28 / 03 / 2024

Karşıyaka projeleri

Karşıyaka projeleri

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

Karşıyaka'da onarım ve yenileme çalışmaları başladı!

Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak Karşıyaka'da 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Karşıyaka Belediyesi yıkım yönergesi oluşturdu!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak ve kural dışı yıkımlara karşı önlemleri artıran Karşıyaka Belediyesi, riskli yapıların tahliye ve yıkım süreçlerine düzenleme getirmek için Kentsel Dönüşüm Yönetmeliği oluşturdu.

Karşıyaka'daki okullar yenileniyor!

Eğitim yuvalarının fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize iyi bir eğitim imkanı sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz" dedi

Karşıyaka'da depreme hazırlık paneli!

İzmir Karşıyaka 'da depreme hazırlık paneli düzenlendi. Düzenlenen panelde afet hazırlıkları masaya yatırılırken, konuşmacılar, aynı acıların tekrar yaşanmaması için önlemlerin artırılarak devam etmesi görüşünde bütünleşti.

Karşıyaka'ya yapılması planlanan çöp tesisinin tartışmaları sürüyor!

Yamanlar'a yapılması düşünülen çöp tesisiyle ilgili ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerinin verdiği olumsuz rapor tartışma konusu oldu. AK Parti Milletvekili Denizli, raporu Karşıyaka Belediye Başkan Akpınar'a yolladığını twitter'dan duyurdu.

Karşıyaka Belediyesi'nin Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi hayata geçiyor!

Anayasa Mahkemesi'nin belediyelerin yükseköğrenim öğrencilerine doğrudan burs ve kredi vermesine imkan sağlayan düzenlemeyi iptal etmesinin ardından, Karşıyaka Belediyesi Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attı

Karşıyaka Belediyesi görme engelli yollarını yeniliyor!

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi projelere devam ediyor. Belediye ilçe genelindeki, hissedilebilir görme engelli yollarını yenilemek ve sayılarını artırmak için çalışma başlattı.

Karşıyaka sokakları yenileniyor!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı uçuracak projelere imza atacağız!

Karşıyaka Belediyesi, 2014 - 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız" dedi.

Karşıyaka Belediyesi kendi imkanları ile kentsel dönüşüm yapan ilk belediye oldu!

İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi 'nde belediyenin tapulu arazisi üzerine yaptırılan 808 konut ve bölgenin alt yapı çalışmaları 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Tanfer Kemerli: Karşıyaka'da gecekondulaşma ve trafik sorunu var!

Tanfer Kemerli, 30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala ilçedeki saha çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı. Tanfer Kemerli, "İlçemin sorunlarını çok iyi biliyor ve ilçeme aşkla hizmet için 30 Mart'ta yetki istiyorum" dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Karşıyaka'da marina projesinin yapılması istenmiyor!

Karşıyaka'da marina projesinin yapılması istenmiyor. Ulaştırma Bakanlığı, İzmir Karşıyaka Belediyesinin marina projesi yerine, kendi projesini hazırlayıp onaya gönderdi. İzmir Karşıyaka Belediye Meclis'i oybirliği ile reddetti...

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Karşıyaka Stadı 18 ayda tamamlanacak!

Proje müdürü Ertan Bıyıklı: "Karşıyaka Stadı'nı 18 ay içinde tamamlamış olacağız" dedi. Bıyıklı, yaptığı yazılı açıklamada, stat için statik, mekanik, elektrik projeleri ve rüzgar testinin bittiğini, zemin iyileştirme çalışmalarının ise sürdüğünü belirtt

Karşıyaka Belediyesi Siz Hayal Edin Biz Yapalım projesini hayata geçirdi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyakalılardan yapılmasını istedikleri projeleri internet üzerinden belediyeye göndermeleri halinde ilgili birimlerce önem sırasına göre projeleri hayata geçirme sözü verdi.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarına destek yüzde 85,45!

Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri konusunda Ege Üniversitesi ile birlikte kapsamlı bir anket çalışması gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ankete katılan işyeri sahiplerinden yüzde 83,67, hane halkından da yüzde 85,45 oranında destek gördü.

İzmir Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak ve Karşıyaka tramvayları ihalesine İspanya - Polonya ortak konsorsiyumu tarafından yapılan itirazı KİK reddetti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya sözleşme daveti yapacak...

Konak ve Karşıyaka Tramvay projeleri hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak ve Karşıyaka tramvayları ihalesine İspanya - Polonya ortak konsorsiyumu tarafından yapılan itirazı KİK reddetti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya sözleşme daveti yapacak.

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi için ilk kazma vuruldu!

Karşıyaka Belediyesi'nin Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı'nda yer alan "Güneş Tarlası" projesi için ilk kazma vuruldu. 2014 yılı Haziran ayı başlarında tamamlanması planlanan proje ile 493 KW'lık güneş enerjisi elde edilecek.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Karşıyaka projeleri Haberi

Karşıyaka projeleri

Karşıyaka’nın potansiyelinin gelecek adına büyük umutlar taşıdığını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin bunun için akılcı politikalar ve uygulamalar beklediğini belirtiyor. Belediye olarak 5 yıl içinde gerçekleştirilen çalışmalarla geleceğe dair bir vizyon ortaya koyduklarım ve bunun önsözünü yazdıklarını ifade eden Başkan Akpınar, “Eğitim ve bilim, spor, kültür ve sanat kenti diyerek geleceği işaret ediyoruz” diyor. Akpınar, Capital'in sorularını şöyle yanıtladı.

Karşıyaka Belediyesi’nin 5 yıllık performansını değerlendirir misiniz?
Özellikle ilçe belediyelerinin içinde yaşadığı durum, artık gizlenemez ve göz ardı edilemez olumsuzlukta. Bütçe ile hizmet harcamaları arasındaki makas giderek açılmış, kaynak bulma ve yaratma olanakları kısıtlanmış, hak-sorumluluk-yetki dengesi her düzenlemede ilçe belediyeleri aleyhine bozulmuş bir ortamda, ideallerimize, hayallerimize ve ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık bulma uğraşı veriyoruz. Büyükşehir ya da merkezi hükümetin ilgi,...