29 / 03 / 2024

Karşıyaka Stadyum projesi son durum

Karşıyaka Stadyum projesi son durum

İzmir’de stadı olmayan tek kulüp olan Karşıyaka’nın taraftarları stat istiyor. Yapımı yılan hikayesine dönen stat ile ilgili taraftarlar harekete geçme kararı aldı.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Plus ödeme kampanyası!

Varyant Karşıyaka Plus projesi Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirildi. Beş blok olarak planlanan projede 0,53'ten başlayan faizlerle ödeme yapılabiliyor...

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Bivalvia Residence satış ofisi!

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Bivalvia Residence projesi Biva Mimarlık tarafından denize 150 metre mesafede yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları!

31 Temmuz'a kadar ödeme kampanyası sunulan Varyant Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor. Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları 800 bin TL'den başlıyor...

Varyant Karşıyaka ödeme kampanyası 2017!

2017 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Varyant Karşıyaka projesi 181 adet daireden meydana geliyor. İşte Varyant Karşıyaka ödeme kampanyası 2017...

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

Karşıyaka Stadyum projesi son durum Haberi

Karşıyaka Stadyum projesi son durum

Karşıyaka, Yalı'da hayata geçirilecek yeni stadına kavuşmanın hesaplarını yaparken, Karşıyakalıtaraftarlar da patlama noktasına geldi. Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre, yapımı yılan hikayesine dönen stadyum inşaatıyla ilgili taraftarlar harekete geçme kararı aldı. Yeşil-kırmızılıların taraftar grubu olan Çarşı, sorunun çözümü için önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le görüşecek. KSK'liler, 2014 ve 2017 yılında yapılan ihalelerin iptal edilmesiyle atıl durumda olan statlarının yerine kısa sürede yenisinin yapılmasını talep ediyor.

SORUNLAR BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLSÜN

Türkiye ve İzmir'de kendisine ait stadı olmayan tek kulüp kaldıklarını söyleyen Karşıyaka'nın Çarşı Grubu Lideri Taner Ütüklerli, "107 yıllık geçmişi olan kulübümüzün stadı bile yok. Bizden sonra temeli atılan statlar bitmek üzere. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e gideceğiz" diye konuştu.

NELER OLMUŞTU?

2014'te Karşıyaka Yalı Stadı'nda ilk yapılan...