20 / 04 / 2024

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka'ya Turizm Master Planı hazırlanıyor!

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Karşıyaka Belediyesi turizm master planını imzaladı!

Karşıyaka Belediyesi, ilçeyi turizmde marka kent haline getirmek ve ilçenin 5 yıllık Turizm Master Planı'nı hazırlamak amacıyla Yaşar Üniversitesi ile protokol imzaladı.

Karşıyaka, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Karşıyaka'yı turizmde dünya vitrinine taşımak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, İZKA'nın destekleriyle, ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılacak. Fuarda Karşıyaka'nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak.

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Tanfer Kemerli: Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Harita ve kadastro mühendisi Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, " Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz " dedi...

Karşıyaka Spor Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

2013 yılının son günlerinde temeli atılan Karşıyaka spor tesisindeki inşaat çalışmaları tam gaz ilerliyor. Tesis tamamlandığında Karşıyakalılar, FİFA standartlarında bir futbol sahasının yanı sıra donanımlı bir spor tesisine kavuşmuş olacak.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos Haberi

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı. Uzman görüşleri doğrultusunda, Karşıyaka’nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışma başlatılacak.


Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, geçen Şubat ayında imzalanan protokolle, Karşıyaka’nın 2015- 2020 dönemini kapsayacak Turizm Master Planını hazırlamak için işbirliği yaptı, zaman kaybedilmeden teknik çalışmalar başlatıldı. Karşıyaka’nın turizm potansiyeli, mevcut durum ve yapılması gereken fiziki yatırımlar üzerinden yürütülen çalışmalara kentin farklı dinamikleri dahil edildi. Plan hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen toplantıya; İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Turizm Derneği, İZRO, İZKA, SKAL, ESİAD gibi kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.


AĞUSTOSTA...