25 / 04 / 2024

karsta yağıştan çöken ev

karsta yağıştan çöken ev

Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü. İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi...

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

Aile destek, evde bakım, 65 yaş, engelli aylığı! Tutarlar sil baştan değişti! e-Devlet'ten başvuranlar yaşadı!

Devlet tarafından durumu yetersiz olanlar için destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile destek, evde bakım, engelli aylığı gibi ödemelerde güncellenen memur maaşları kast sayısında artışlar yaşandı. utarlar sil baştan değişti! İşte güncel destek ödemeleri...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağına dev indirim Migros'tan geldi. 4 litre ayçiçek yağının raflardaki satışa sunulan ücreti resmen geriledi. 119 TL'den satışa sunulan 4 litre ayçiçek yağına rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros'tan ayçiçek yağına dev indirim! 5 litresi 139 TL'ye düştü

Türkiye'de meydana gelen zamlı sürecin en çok etkilediği ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Marketlerin arka arkaya kampanya yaptığı ayçiek yağına Migros'tan dev indirim geldi. Migros, 5 Litre Oba Ayçiçek Yağı 139 TL'ye düşürdü.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya çılgın indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya inanılmaz bir indirim yapıldı! Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız! Peki, iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte  16 Mart 2023 fiyat listesi..

Oppo A96'ya MediaMarkt'tan Web'e özel indirim! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt, Oppo A96'ya Web'e özel indirim yaptı. 9 Aralık 2022 MediaMarkt Oppo A96 fiyat listesi ve özellikleri...

Kadınlar yaştan ne zaman emekli olur?

Sigorta başlangıcı olan ve gerekli şartları yerine getiren çalışanlar belli bir yaşa geldiklerinde emekli olurlar. Peki “Kadınlar da ve erkekler de emekli olma yaşı kaç?” İşte detaylar!

karsta yağıştan çöken ev Haberi

karsta yağıştan çöken ev


Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü.


İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi.


Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı.


Yol yapımı nedeniyle tıkanan kanaldan taştığı iddia edilen suyun neden olduğu çökme sırasında çocukları ile evde olduğunu belirten Nafiye Gündüz, ne olduğunu anlamadığını ve bir anda evinin sular altında kaldığını söyledi.


Gündüz, "Aşırı derecede yağmur yağıyordu. Bir gürültü koptu ben ne olduğunu anlamadan baktım eve su dolmaya başladı. Hemen çocukları aldım dışarı kaçtım. Dışarı çıktıktan sonra ev çöktü. Verilmiş bir sadakamız varmış, çocuklarımı kurtardım. Tüm evim sular altında kaldı, şimdi biz ne yapacağız" dedi.


Cevdet Gündüz de cenazeleri için taziye çadırında oldukları sırada yağışın başladığını ve...