29 / 03 / 2024

kartal 1+1 satılık

kartal 1+1 satılık

Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan Kartal-Kadıköy metro bağlantısı ile yatırımcısının yüzünü bir kez daha güldüren Kartal'daki ucuz satılık 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. İşte 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kartal'da ucuz satılık 1+1

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları!

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 2018 yılının sonunda konut teslimleri yapılacak olan projenin yüzde 65'i ön satış döneminde satıldı...

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kartal AND Pastel satılık daire!

AND Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin TL’den başlıyor. Proje İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor.

Kartal AND Pastel satılık daire!

Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. AND Pastel projesinde 31 Mart'a kadar 240 aya varan taksitlerle ödemeler kolaylaşıyor...

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Kartal Hill Residence satılık!

Kartal Hill Residence satılık dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Residence Yakacık projesinde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları!

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşeceği proje sahile 2 kilometre, E-5'e 1,5 kilometre mesafede bulunuyor.

Kartal DKY Ada satılık!

Kartal DKY Ada satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 740 adet konuttan meydana gelen projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.

kartal 1+1 satılık Haberi

kartal 1+1 satılık

Son yıllarda yapılan yeni yatırımlarla büyük sıçrama yaşayan Kartal, yükselişini hızla sürdürüyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan Kartal-Kadıköy metro bağlantısı ile yatırımcısının yüzünü bir kez daha güldüren Kartal, yatırımcısına altından daha çok kazandırıyor. 


Kartal satılık ev fiyatları 1 yılda yüzde 25 arttı

Kartal-Kadıköy metro hattının hizmete girmesi ile konut fiyatlarında büyük hareketliliğin yaşandığı Kartal'da ev fiyatları 1 yılda yüzde 25 oranında artış gösterdi. Kira fiyatları ise bir önceki yıla oranla yüzde 58 yükseldi. 


1+1 daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor

Bu haberimizde yatırımını Kartal'a yapmak isteyen emlakkulisi.com okurları için Kartal'da en ucuz satılık 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. İşte 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kartal'da ucuz satılık daireler....