25 / 04 / 2024

kartal 2015 projeleri

kartal 2015 projeleri

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Altınok Öz Kartal projelerini anlattı!

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Tosun ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dernekte yaptığı konuşmada Kartal’da yapılan projeleri ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Altınok Öz: Kartal’ı marka yapacağız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz "Bizim bütün planlarımız, Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi olacak bir yapıya kavuşturmaktır. Kartal sınırlarını aştı. Kartal’ı marka haline getireceğiz.” dedi.

Feyyaz Kaynak Kartal'daki yol yapım çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi, ilçede yürüttüğü yol yapım, kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartal’ın mahallerinde sürdürülen çalışmalara devam ediyor.

Altınok Öz Soğanlık bölgesinde incelemede bulundu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, düzenli olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine devam etti.Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle sakinlerinin ve esnafın sorunlarını, beklentilerini istek ve şikâyetlerini de dinledi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Altınok Öz Kartal'ın çehresini değiştirecek projeleri inceledi!

Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerin startını veren projeleri bir bir hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalleleri gezerek projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Kartal Horizon projesinin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kartal Horizon Projesi'ne ilişkin 2015 yılı sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Referans Kartal Towers'ta daireler Aralık 2015'te satışa çıkacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Referans Kartal Towers Aralık 2015'te satışa sunulacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

TOKİ Mardin 2015!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Mardin 2015 projeleri kapsamında başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

Kocaeli TOKİ projeleri 2015!

Kocaeli TOKİ projeleri 2015 'te 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Kocaeli Çayırova alt gelir grubu başvuruları 15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

Kartal Mai Rezidans'ta 2.blok teslimi Eylül 2015'te!

Kartal Mai Rezidans projesi 11 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 2. blokların teslimleri Eylül 2015'te yapılması öngörülüyor.

kartal 2015 projeleri Haberi

kartal 2015 projeleri

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar $'ı buldu. 6 bin kişiye istihdam sağlayan platformun sözcüleri, "Burası İstanbul'un balkonu" diyor


İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor. Geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle sohbet toplantısında buluşan Kartal Platformu üyelerinden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da iyi konut projesi geliştirilecek bu bölgeden başka geniş arazi kalmadığını söyledi. 


M2'SİNİ 16 BİN TL'DEN SATTI 


Kartal'da ilk konut projesini satmaya başladıkları dönemde metrekare fiyatının 1.800 lira civarlarında olduğunu anlatan Yılmaz, "Biz ise projede 4 ila 7 bin lira arasında bir fiyatla satışa çıktık. Sektördeki birçok arkadaş bana, 'Deli misin, bu fiyata Kartal'da satış mümkün değil' dediler. İlk...