20 / 04 / 2024

kartal anadolu adliye sarayı

kartal anadolu adliye sarayı

Anadolu Adliye Sarayı Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Ümraniye, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli adliyelerinin birleştirilmesi ile dünyanın en büyük adliye sarayı ünvanını taşıyor...

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Kartal, Anadolu Yakası'nın konutta yükselen değeri!

Değerine değer katan İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşümle yükselişe geçen Kartal dikkatleri çekiyor.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

Kartal Güneş Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi ilçenin fiziksel, sosyal ve çevresel gelişimini sağlamak, Kartal’ı Anadolu Yakası’nın Merkezi haline getirmek amacıyla “deprem ve yerinde dönüşüm” deki başarılı çalışmalarına Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde devam ediyor.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal teslim tarihi!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. 7 blok halinde inşa edilecek projede 1.595 konut, 42 ofis ve 35 dükkan yer alıyor.

Altınok Öz: Kartal'da dönüşümün önünde engel yok!

Kartal Kordonboyu Mahallesi Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir" dedi.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Kordonboyu'nda Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir." dedi.

Kartal Sahil Sitesi yıkılıyor!

Kartal Kordonboyu Mahallesi Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir" dedi

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

AND Kartal Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Çeşitli sosyal imkanların yer alacağı proje 7 blok halinde inşa edilecek. Peki Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

Anadolu Grubu gayrimenkul şirketi kurdu!

Anadolu Grubu'nun patronu Tuncay Özilhan, 30 milyon TL sermaye ile yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu. Şirketin adı Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. olarak belirlendi.

AND Kartal projesine bakanlıktan onay!

Anadolu Grubu ve Yazıcı Holding'in ortaklığındaki Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından Efes Pilsen'in Kartal fabrika arazisine yapacağı AND Kartal karma projesi onaylandı...

kartal anadolu adliye sarayı Haberi

kartal anadolu adliye sarayı
Anadolu Adliye Sarayı; Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Ümraniye, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli adliyelerinin birleştirilmesi ile oluşturulan dünyanın en büyük adliyesi 126 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 214 mahkemenin olduğu adliyede ilk duruşma geçtiğimiz Pazartesi günü...