20 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi projeleri

Kartal Belediyesi projeleri

Kartal'ı Anadolu Yakası'nın kültürel, sosyal ve yaşamsal olarak en iyi noktaya getirilmesi için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede yeni bir projeye daha imza atıyor...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kartal’da metruk binaya geçit yok! 

Kartal’da tehlike taşıyan metruk binaların yıkımına başlandı.  Kartal Belediyesi, Kartal Yunus Mahallesi Yiğithan Sokak’taki 4 katlı 3 metruk binayı yıktı.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Kartal'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi ekipleri Yunus Mahallesi'nde daha önce yangında hasar gören 2 katlı metruk binanın yıkımı gerçekleştirdi...

Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi Hürriyet Mahallesi'nde yer alan metruk binayı yıktı.

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Kartal Belediyesi projeleri Haberi

Kartal Belediyesi projeleri

Kartal'ı Anadolu Yakası'nın kültürel, sosyal ve yaşamsal olarak en iyi noktaya getirilmesi için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede yeni bir projeye daha imza atıyor. R2CITIES Projesi'nin hayata geçirilmesiyle birlikte Kartal sıfır enerji tüketen şehirler arasına girecek.


Kartal Belediyesi, Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı kapsamında desteklenen R2CITIES-Yerleşim Alanlarının Yenilenmesi: Sıfır Enerji Tüketen Şehirlere Doğru (Renovation of Residential Urban Spaces: Towards Nearly Zero Energy Cities) Projesi için ilçede çalışmalar başladı.


 6 farklı ülkeden 16 ortağın katılımıyla başlatılan R2CITIES Projesi, Türkiye’nin 7. Çerçeve Programı’nda yararlandığı bütçe ve ortak sayısı açısından en büyük proje olma özelliğini de taşıyor. Avrupa Birliği’nde çok uluslu araştırma ve teknoloji geliştirme projelerinin desteklendiği topluluk programlarından biri olan 7. Çerçeve Programı’nın ulusal koordinatörü ise Türkiye Bilimsel...