25 / 04 / 2024

Kartal ev kiraları ne kadar

Kartal ev kiraları ne kadar

Kartal'da geliştirilen kentsel dönüşüm projesi ile bölgeye olan yatırımcı ilgisi artıyor. Bölgede dönüşüm ile fiyatlar 3 kat arttı. 

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

Ev kiralarına sınırlama mı getiriliyor? Şehirlere göre kirada üst limit iddiası!

Bazı ev sahiplerinin fırsatçılık yaparak kiraları iki katına çıkarması sonrası, sosyal medya ve bazı medya kuruluşlarında "Ev kiralarına il il limit getiriliyor" şeklinde haberler yer almıştı. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Kirada indirim isteyebilirsiniz! Bütün ev sahiplerini ve kiracıları ilgilendiriyor! Haklarınız neler?

Fahiş şekilde artan ev kiraları sebebi ile son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerginlikler çoğaldı. Peki, kiracıların ve ev sahiplerinin bilmediği ve sahip olduğu haklar neler? İşte detaylar…

En ucuz ev kiraları hangi ilde 2022?

Ev kiraları son zamanlarda bir hayli arttı. Bu ortamda uygun kiraya sahip ev bulmakta zorlaştı. Vatandaşlar, “En ucuz ev kiraları ne kadar, En ucuz ev kiraları hangi ilde 2022?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar!

Ev kiralarında yeni rekor! 25 metrekare oda için 3 bin 500 lira kira!

25 m2 oda için 3 bin 500 lira isteyen ev sahibi, sosyal medyada topa tutuldu! Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış isimli ev sahibi, sosyal medyada linçlendi. Kötü durumundan dolayı pes dedirten ev için 3.500 TL kira istendi. İşte detaylar….

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

İşte kiralar bu sebep ile düşecek! Ev sahipleri çok pişman!

Artan ev kiraları ile birlikte ev sahipleri ve kiracılar arasındaki davalar rekor sayıya ulaştı. Uzmanların öngörüleri ise ev sahiplerinin bu durumdan sıkıldığı ve bu sebep ile kira fiyatlarında düşmeye gidecekleri yönünde. İşte detaylar…

Ev kiralarının düşeceği tarih resmen verildi! Bir anda 4 bin TL düşecek

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, talebin azalması ve kira ödemelerinde sorunların yaşanmasıyla nedeniyle satılık ve kiralık ev fiyatlarının bu yıl sonunda düşmeye başlayacağını dile getirdi.

Yedi ayda yüzde 200 zam yapıldı! Artık ödemek çok zor! Ev sahipleri ve kiracılara kötü haber

Vatandaşları fahiş şekilde artan ev kiralarının yanı sıra artık önemli miktarlarda artan aidat miktarları bunalıma sokuyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde son yedi ay içinde aidat ücretlerine yapılan zamlar dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Ev sahiplerinin kira oyunu bitmiyor! Yazlığı olanlar kışlık evini kiraya veriyor!

Ev kiralarındaki yükselişler, yazlığı olan ev sahiplerinin harekete geçmesini sağladı. Yüksek kira geliri elde etmek isteyen mülk shaipleir, oturdukları evi kiraya vererek kış aylarını yazlıklarında geçirmek için hazırlık yapıyor... 

Ev sahiplerinin yüksek kira taktikleri bitmiyor! Kira sınırından önce 6 bin TL olan ev, şimdi 8 bin TL'ye yükseldi!

Ev kiralarına getirilen yüzde 25 sınırı fırsatçıları harekete geçirdi. Yasa yürürlüğe alınmadan önce normalde 6 bin TL'ye kiraya verilmesi gereken konut için artık 8 bin TL kira isteniyor... 

Kartal ev kiraları ne kadar Haberi

Kartal ev kiraları ne kadar


Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre, ‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm projelerinden birine imza atan Kartal Belediyesi, deprem riskiyle karşı karşıya olan alanlar için kentsel dönüşümde uyguladığı modelle pek çok yatırımcıyı da bölgeye çekti. Son yıllarda irili ufaklı 150 projenin hayata geçtiği ya da çalışmalarının devam ettiği Kartal’a 4 yılda 20 milyar dolar civarında yatırım geldiği ifade edildi.

Fiyatlar 3 kat arttı
Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ‘2. Kartal’a Yatırıjn Geleceğe Yatırım’ zirvesinde paylaşılan bilgilere göre, Kartal’da son 5 yılda emlak fiyatlarının 3 kat arttığı ifade edildi. Yerli ve yabancı firmaların ilgi odağında olan bölgede bugüne kadar yaklaşık 45 bin kişinin yaşadığı binalar yenilenmek amacıyla yıkıldı.
Zirvede düzenlenen ‘Neden Kartal’ paneline katılan sektör temsilcileri, Kartal’ın potansiyelini şöyle anlattı:...