28 / 03 / 2024

kartal kentsel dönüşüm projeleri

kartal kentsel dönüşüm projeleri

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “2009’dan önce ismi çok fazla bilinmeyen Kartal’ı kentsel dönüşüm ve yapılan yatırımlarla ayrıcalıklı bir ilçe haline getirdik” diye açıklama yaptı. 

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Kentsel dönüşümün en iyi örnekleri Kartal’da!

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ zirvesinin ikincisini gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı açıklamadaİstanbul’da kentsel dönüşümün en iyi örneklerinin Kartal’da gerçekleştirildiğini belirtti.

Kentsel dönüşümde dikkat edilmesi gereken noktalar!

'Deprem Dönüşüm' konusunda Çavuşoğlu Sanayi Sitesi sakinleriyle Kartal Belediyesi Meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi ve vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekti

Kartal'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kartal’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Emre Sitesi’nin yıkımına başlandı. Yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Biz kentsel dönüşümün en iyisiyiz çünkü halka yakınız, halka doğru şeyler söylüyoruz” dedi.

Kartal Emre Sitesi'nin 2. kısım dönüşümünde ilk adım atıldı!

Başkan Altınok Öz’ün belirlediği 'Kartal Modeli' çerçevesinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri arasında yer almayı kabul eden, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Emre Sitesi 2. Kısım sakinleri, Görgülü İnşaat Firması ile anlaşarak yıkılmak üzere dairelerini teslim ettiler.

Kartal Usta Sitesi’nde yıkım başladı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün ortaya koyduğu 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile 2009 yılından bu yana kentsel dönüşüm çerçevesinde gerçekleştirilen yıkımlar, diğer ilçelerden farklı olarak törenle yapılmaya devam ediyor.

Kartal, İstanbul'un en çok kazandıran bölgesi olacak!

Mustafa Baygan, Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığını söyledi. Baygan “Yeni konut projelerinin yapılması, komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği bu bölgeye talebi artırıyor” dedi.

Kartal'da dönüşümle birlikte yollar genişletiliyor!

Kartal'da dönüşümle birlikte yollar genişletiliyor. Kartal Belediyesi, Hürriyet Mahallesi Vatansever Caddesi ile Takdir Sokak'ı birbirine bağlayan Ozanlar Caddesi'nde yol genişletme çalışması başlattı.

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli atıldı!

Kartal Belediyesi'nin, birçok ilçe belediyesine örnek oluşturan yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 Şubat 2015'te yıkımı gerçekleştirilen Arzum Sitesi'nin temeli atıldı

Altınok Öz: Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, muhtarlarla gerçekleştirdiği 84. toplantısında, ilçede yürütülen çalışmalar ve Londra temaslarını anlattı. Öz: "Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik" dedi

Altınok Öz: Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, üniversite öğretim üyelerinin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altınok Öz, "Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım" dedi.

Altınok Öz: Dönüşümde en iyi belediyeyiz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarıyla 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kentsel Dönüşümün ağırlıklı gündem maddesi olduğu toplantıda Başkan Altınok Öz, ‘Dönüşümde en iyi Belediye Kartal Belediyesi'dir" dedi.

Kartal Güneş Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi ilçenin fiziksel, sosyal ve çevresel gelişimini sağlamak, Kartal’ı Anadolu Yakası’nın Merkezi haline getirmek amacıyla “deprem ve yerinde dönüşüm” deki başarılı çalışmalarına Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde devam ediyor.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

Kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak!

İstanbul Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından İstanbul'daki riskli binalar için harekete geçirildi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak....

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

kartal kentsel dönüşüm projeleri Haberi

kartal kentsel dönüşüm projeleri

'Dönüşümde Kartal Modeli’ni geliştirerek kentsel dönüşümde ilklere imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, göreve geldiği 2009’dan bu yana Kartal’daki dönüşümü halktan yana bir anlayışla ve halkla el ele gerçekleştiriyor. 

Türkiye’de kentsel dönüşümde öncü olduklarını belirten Başkan Altınok Öz, ilçede gerçekleştirilen yatırımları Milliyet Gazetesi'nden Eren Aka değerlendirdi.

9 yıllık çalışmayla Kartal’ı yeniden ayağa kaldırdıklarını dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kentsel dönüşümde öncüyüz diyoruz çünkü biz halkı hazırladık, en önemlisi kendimiz hazırdık. 2009 seçim bildirgemizde kentsel dönüşüme uğrayacak binalardan imar ruhsat harcı almayacağız dedik. 2012 yılının başında evi yıkılacaklara 500 TL kira yardımını ilçe belediye meclisinden çıkardık. Kadir Topbaş planların yapılmasında bize çok yardımcı oldu. Bina bazlı değil ada bazlı dönüşümün önünü açtık. Vatandaşlar için bir...