23 / 04 / 2024

kartal kentsel dönüşüm son durum

kartal kentsel dönüşüm son durum

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerde sürdürdüğü alt ve üst yapı yenilemesinin yanında, vatandaşlar için özellikle deprem anında can ve mal kaybına neden olabilecek binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

Kartal'da kentsel dönüşüm yıkım töreni 23 Aralık'ta!

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Kartal Modeli' çerçevesinde dönüşmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi'nde yapılacak.

Kartal kentsel dönüşümde büyük oynuyor!

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgesi Kartal, ‘yerinde ve birlikte dönüşüm’ modelleriyle büyük oynuyor. Dev grupların birbirinden farklı projeleriyle yer aldığı Kartal’da irili ufaklı 150 proje devam ediyor. Gayrimenkulde hedef 200 milyar dolarlık hacim.

Teknik Yapı'dan Kartal'a 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor.

Altınok Öz: Kartal'daki dönüşümde mütevazı olamayız!

Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, Kadın Meclis Başkanı ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz: “ Benim varlığım Kartal için önemli bir avantajdır. Dönüşümde mütevazı değiliz.”dedi.

Kartal'daki Güneş Sitesi'nin yıkım töreni 22 Ocak'ta!

Kartal Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla Güneş Sitesi Yıkım Töreni” gerçekleştirilecektir.

Kartal Batı Merkez projesinde son durum ne?

12 Ekim 2013 tarihli resmi gazetede yayımlanan 2013-5437 sayılı kararla resmen riskli alan ilan edilen ve 2 etaptan oluşan Kartal Batı Merkez projesinin 2016 yılı içerisinde başlaması planlanıyor...

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni yarın!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacıyla hayata geçirdiği “Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmaları devam ediyor.

Kartal kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Kartal Belediyesi, ’Deprem ve Yerinde Dönüşüm’ çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Cevizli Mert Sitesi'nde yıkımlar başladı!

Kartal Belediyesi, “Deprem ve yerinde dönüşüm” çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Kartal Cevizli Mahallesi’nde bulunan Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı.

Kentsel ve deprem dönüşümünde Kartal öncü!

Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü konusunda çalışmalarına devam ediyor. Murat Sitesiyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr: Altınok Oz, Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok diye konuştu.

Altınok Öz'den Kartal’ın dönüşümüne dair çarpıcı açıklamalar!

Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Sign of the City Awards 2. Gelişen Bölgeler Zirvesi Kartal’a katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın dönüşümüne ve gelişimine dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

Altınok Öz: Kartal’ı marka haline getireceğiz!

Kartal’ı Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’ı marka haline getireceğiz” dedi.

Kartal'ın kentsel dönüşümde hedefi 100 bine ulaşmak!

Kartal'daki kentsel dönüm çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Hedefimiz bu dönem sonunda 100 bin insanın dönüşümünü sağlayabilmek" dedi.

Ali Dumankaya: Kartal'da metrekare fiyatı 10 bin TL'ye ulaşacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal'ın özellikle son yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasının en çok talep gören ilçesi olduğunu belirtti. Ulaşım ağlarının ciddi yatırımlar sayesinde Kartal'a değer kattığını belirtti..

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

Kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak!

İstanbul Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından İstanbul'daki riskli binalar için harekete geçirildi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak....

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

kartal kentsel dönüşüm son durum Haberi

kartal kentsel dönüşüm son durum

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs ile (Covid-19) mücadeleye yönelik alınan önlemler dahilinde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasını çalışmalarına hız katması için değerlendiren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerde sürdürdüğü alt ve üst yapı yenilemesinin yanında, vatandaşlar için özellikle deprem anında can ve mal kaybına neden olabilecek binaların yıkımını sürdürüyor.

Kartal Belediyesi bu kapsamda ilçe genelinde depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı çalışma çerçevesinde Kartal Orhantepe Mahallesi’nde yer alan10 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Kartal Orhantepe Mahallesi Pazar Sokak’ta bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapı olduğu belirlenen 10 katlı yapının yıkım çalışmaları sırasında Kartal Belediyesi Zabıta ve Sivil Savunma Müdürlüğü ile Kartal Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli önlemler alınarak yıkımdan...