24 / 04 / 2024

kartal mahalle eylem planları

kartal mahalle eylem planları

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, “Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Kartal'da 200 aile konut mağduru oldu!

Kartal’da 200 aile ev sahibi olma vaadiyle tüm paralarını bir projeye yatırdı ancak hayalleri suya düştü. Mağdurlar çatıya çıkarak eylem yaptı..

AND Pastel Kartal satış fiyatları!

''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan AND Pastel Kartal satış fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. Proje 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor.

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle'ye tapu müjdesi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Soğanlık Yeni Mahalle 2 imar uygulamaları sorununun çözüleceğini açıkladı. Öz, bölgeye tapu müjdesi verdi.

Kartal Aşağı Mahalle imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal, Aşağı Mahalle 2729 Ada ve Çevresi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Altınok Öz: Kartal'da haftada bir yıkım töreni yapıyoruz!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Öz, yaptığı konuşmada “Kartal değişip dönüşürken Türkiye de değişiyor ve dönüşüyor. " dedi.

20 Mahalle 1 Kartal projesi değerlendirildi!

Kartallılar "20 Mahalle 1 Kartal" Mahalle Eylem Planı ile tanıştı, Katılımcılar, ’20 Mahalle 1 Kartal’ projesi üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda bir araya geldi.

kartal mahalle eylem planları Haberi

kartal mahalle eylem planları

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer beraberindeki bir heyetle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Altınok Öz, ’Batı Merkez Projesi’ ile Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri projeleri hakkında bilgi verdi. Projenin oluşum aşamasında Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine nasıl bir mahalle istediklerini sorduklarını belirten Başkan Altınok Öz, " Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi’nde halkla toplantılar yaptık. Halka nasıl bir mahalle istediklerini sorduk. Yapılan toplantıları kamera ile kayıt altına aldık. Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.


“SED RAPORUNU ÇIKARAN İLK BELEDİYEYİZ”

Kartal Belediyesi olarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporu hazırlattıklarını hatırlatan Başkan Altınok Öz, “TAK Kartal’ın tasarım atölyelerini kurduk. Bütün bunların ötesinde, halk dönüşümden nasıl etkilenecek, yerel yönetim olarak bizim görevlerimiz nedir...