25 / 04 / 2024

kartal mai residence fiyatları

kartal mai residence fiyatları

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.

Mai Residence'da 3 bin 500 liraya dairenizi hemen alın!

Taksitlerinizi ödemeye, 1 sene sonra, evinize taşınınca başlayın. 3500 liraya konut sahibi olma imkânı sunan FerYapı’nın, kredi taksitlerini 1 sene ötelediği kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Kartal Mai Residence'ta aynı fiyata 1 oda fazlası! 310 bin liraya!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde daireler yüzde 1 KDV ve 60 ay sıfır faiz imkanı ile sunuluyor.Projede 2+1 dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal Mai Residence'ta 310 bin TL'ye akıllı ev!

Feryapı'nın Kartal'da yükselen projesi Mai Residence'ta daireler yüzde 1 KDV ve 60 ay sıfır faiz imkanı ile sunuluyor. Akıllı tasarımla her kullanılabilir hale getirilen Mai Residence'ta 1+1 daire alınabilecek fiyata 2+1 daire sahibi olunuyor.

Mai Residence'ta 1+1'ler 262 bin TL!

Mai Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon, home ofisler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mevcut...

Mai Residence'ta 1 oda 1 salon daireler 265 bin TL!

Fer Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence' ta 1 oda 1 salon daireler 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fer Yapı Mai Residence'ta 275 bin TL'ye 1+1!

Mai Residence'ta 1 oda 1 salon daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fer Yapı imzası taşıyan projede konut teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Mai Kartal Residence'ta 275 bin 618 TL'ye 1+1! Yüzde 1 peşinat!

Konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşinat avantajı sunulan Mai Residence'ta dairelerin başlangıç fiyatı 275 bin 618 TL olarak belirlendi...

Mai Rezidans Kartal Evleri'nde taksitler 18 ay sonra ödeniyor!

Mai Residence, 18 ay erteleme imkanı ve yüzde 1 KDV fırsatı sunan yeni kampanyası ile ev sahibi yapıyor. Mai Residence’ta 2+1 dairelerin aynı fiyatına 3+1 daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

kartal mai residence fiyatları Haberi

kartal mai residence fiyatları

Peşinatsız ve ara ödemesiz yatırım yapma imkânı sağlayan FerYapı, yüzde 1 KDV ile de konut alıcısına avantaj sağlıyor. Kullanım rahatlığı, inşaat kalitesi ve ödemelerde sağladığı kolaylık nedeniyle büyük ilgi gördüklerini ifade eden şirket yetkilileri. "Mal Residence'de isteyenler yüzde 25 oranındaki peşinatı Mart 2016'da ödeme imkanına sahip olabiliyor. Geri kalan yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün. Maı'den gayrimenkul alanlar isterlerse kredi taksitlerini ödemeye buğun başlayabilir istetlerse 1 yıl öteleyebilir. 



Yine aylık sabit taksit ödemeleri de bir yıl sonra yani Mart 2016'da başlıyor. Marmara Denizine hakim manzarası ve ferah tasarımıyla dikkat çeken Mai Residence'da 1 ¦ 1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL'den başlıyor. 2+1 ünitelerin başlangıç fiyatı ise minimum 329 bin TL olarak belirlendi. Proje, Kartal metrosuna 5 dakika...