18 / 04 / 2024

kartal mai residence iletişim

kartal mai residence iletişim

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.

Kartal Mai Residence'ta 0 peşinatla! Ödemelere Mart 2016'da başla!

Ödemelerin 2016 yılının Mart ayında başlayacağı ve Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde ara ödeme yapılmadan peşinatsız 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor.

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence kampanyası!

Mai Residence kampanyası kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan proje Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Kartal Mai Residence iletişim!

Fer Yapı imzası ile hayat geçirilen Mai Residence konut projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. Kartal Mai Residence iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mai Residence nerede?

Mai Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde şu şekilde yer alıyor. Mai Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal...

Fer Yapı Mai Residence nerede?

Fer Yapı Mai Residence nerede sorusunun yanıtı şöyle: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL - Mai Residence telefon numarası: 444 93 37

Mai Residence Evleri!

Satışların devam ettiği Kartal Mai Residence Evleri projesinde yer alan satılık daireler 275 bin TL'den, ofisler ise 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Mai Rezidans Fer Yapı satış!

Mai Rezidans Fer Yapı satış fiyatları kapsamında konutlar 267 bin TL'den , home ofisler ise 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Mai Rezidans Fer Yapı nerede?

Mai Rezidans Fer Yapı nerede sorusunun yanıtı hem krokili hem de adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Kartal Mai Residence satılık!

Kartal Mai Residence satılık home ofislerin fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Konutların fiyatları ise haberimizde yer alıyor...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

kartal mai residence iletişim Haberi

kartal mai residence iletişim

Mai Residence Kartal'da 1.490 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yüzde 52 peşin ödemelerde, kalan yüzde 48'lik tutar için 5 ay taksit uygulanıyor. 


Kartal Mai Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fer Yapı imzası taşıyan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. 


Mai Residence Konutları Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Fer Yapı Mai Residence E-5'in hemen yanında yer alıyor. Projede konutlar hemen teslim ediliyor. 


Kartal Mai Residence satılık daire fiyatları 2+1'lerde 490 bin TL'den...