18 / 04 / 2024

kartal projeler

kartal projeler

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

AND Kartal satışa çıkıyor!

Anadolu Gayrimenkul'ün merakla beklenen projesi AND Kartal'da lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. Sınırlı sayıdaki daireler öncelikli olarak şirket çalışanları ve ön talepte bulunanlara satılacak...

Cordella Twins'te metrekare fiyatı 3 bin 800 TL!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı, kentsel dönüşüm projesi olan Kartal’da “Cordella Twins” projesini hayata geçirecek. Projede değişik metrekarelerde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekler mevcut...

Üç şirket Kartal'da güçlerini birleştirdi!

Birleşerek büyüme trendine inşaat sektörünün 3 önemli ismi daha katıldı. Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat, Kartal'da güçlerini birleştirdi. Ortaklığın ilk projesi 'Hill Kartal'

DKY Yapı sahile indi!

İstanbul Kartal'daki kentsel dönüşümde öne çıkan DKY İnşaat, DKY Kartal projesinden sonra Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide proje geliştirecek. Projede 140 konut yer alacak.

1639 TL taksitle ‘Manzara Adalar’

İş GYO’nun Kartal’da başladığı Manzara Adalar projesindeki daireler yüzde 8 peşin indirimi ve 1639 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 1 peşinata 36 ay faizsiz vade.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

İşte Maltepe, Tuzla, Kartal ve Sancaktepe'deki konut projeleri...

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli sınırına doğru yeni konut projeleriyle genişliyor. Anadolu Yakası'ndaki yeni tamamlanan ve süren projelerin toplamı yaklaşık 40 bin konuttan oluşuyor. İşte projeler...

Kartal İstMarina'nın ikinci etabı satışa çıktı! İşte fiyatlar...

DAP Yapı, İstanbul Kartal sahilinde Emlak Konut GYO işbirliği ile gerçekleştirdiği İstMarina projesinin 500 konutluk ikinci etabını Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'nda satışa sundu.

Kartal’ın zirvesindeki 18 konut projesi!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’daki konut projelerini mercek altına aldık. İşte gelişimin zirvesini yaşayan bölgedeki en yeni konut projeleri ve fiyatları…

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor!

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor. Sint İnşaat'ın Yakacık'ta üç farklı yerde proje inşaatları sürüyor.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Altınok Öz: Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, üniversite öğretim üyelerinin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altınok Öz, "Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım" dedi.

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

Propa İnşaat'ın Kartal projesinin lansmanı Eylül'de yapılacak!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Propa İnşaat Kartal projesinde sona gelindi!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Kartal Anadolu Yakası'nın merkezi olacak!

Altınok Öz, ilçede yapılan hizmetler, projeler ve uygulamalar hakkında detaylı ve geniş bilgi vererek, Kartal’ın deprem dönüşümünde ve hayata geçirdiği sosyal projelerle Anadolu yakasının merkezi olacağını vurguladı.

kartal projeler Haberi

kartal projeler

DKY İnşaat, Akel Sitesi yerine deniz ve şehir manzaralı 750 konuttan oluşan 'DKY Ada' projesini inşa edecek. 


Yaklaşık 2 ay sürecek yıkım işleminin ardından yeni projenin temeli atılacak. 


Yıkım töreninde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dunıankaya, adalar manzarasına hakim konumda yer alan 'DKY Ada' projesini aile konsepti ile inşa edeceklerini söyledi. Ali Dumankaya proje hakkında "Dönüşüm için 301 hak sahibi ile anlaştık. Akel Sitesi sakinleri DKY Ada projesinde yaşamlarına devam edecekler. Aile konseptli bir proje inşa edeceğiz. 1,5 salon konseptimiz bu projemizde de yer alacak. 


Açılır kapanabilir balkonlarımızla balkon keyfini deniz ve şehir manzarasıyla yaşatacağız. İçerisinde açık ve kapalı havuz, fitness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, geniş peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olacak. 


DKY Ada'da ayrıca Si'ıpermarket...