24 / 04 / 2024

Kartal Tüm Emek İş Sitesi yıkım

Kartal Tüm Emek İş Sitesi yıkım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kartal Belediye Başkanlığı'nın birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin yıkımı 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

VN Kartal Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

VN Kartal Projeis inşaatına önümüzdeki aylarda başlanacak. 848 adet konuttan ve 7 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, VN Kartal 13 soruda tüm detaylarıyla…

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Recep Günaydın ve Salih Üzünlü ortaklığında kuruldu.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Tüm markalar Kartal'da Vista Çarşı ve Vista Meydan'da toplanıyor!

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran Propa Vista projesinde, site sakinleri tüm gündelik ihtiyaçlarını “Vista Çarşı”da karşılayabilecek; proje önünde tasarlanan “Vista Meydan” önemli bir buluşma noktası olacak..

Kartal 1/5 bin imar planının dağıtım sürecinde sona gelindi!

1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planı'nın dağıtım süreci tamamlanmak üzere ve dağıtım işlemi tamamlandıktan sonra planların askı ve ilan işlemi gerçekleşece. Askıya çıktığında planları askıda görülebilecek.

Kartal Tüm Emek İş Sitesi yıkım Haberi

Kartal Tüm Emek İş Sitesi yıkım


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kartal Belediye Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm-Deprem Dönüşüm Projesi kapsamında Kartal Soğanlık mevkiindeki 332 ailenin ikamet ettiği Tüm Emek-İş Sitesinde 7 adet blok emülitli patlatma yöntemi ile çökertme usulü ile yıkılacaktır. 



Tarih: 17.08.2013 Cumartesi

Saat: 16:00

Yer: Kartal Soğanlık Mahallesi - Yanyol üstü Tüm Emek-İş Sitesi karşısı...