26 / 04 / 2024

kartal yatırımları

kartal yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Kartal'daki dönüşüm hayat standartlarını düşürmeyecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Aydınlık Gazetesi yazarı olan Füsun İkizkardeş'in Kartal'daki kentsel dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı. İşte o yazı...

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

Kartal'a 2 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Altınok Öz'den Kartal projelerine sıkı takip!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile birlikte hafriyat çalışmalarının yapıldığı alana gelerek incelemelerde bulundu.

Kartal Belediyesi altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yağmursuyu-ızgara temizlikleri, asfalt yama ve kaplama, bordür ve kaldırım çalışmaları başta olmak üzere alt ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Feyyaz Kaynak Kartal'daki yol yapım çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi, ilçede yürüttüğü yol yapım, kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartal’ın mahallerinde sürdürülen çalışmalara devam ediyor.

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tuncay Özilhan,İbrahim Yazıcı,Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu ve Salih Metin Ecevit tarafından 30 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Mustafa Hakan Safi Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuz Batum, Pelin Sakaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Orhantepe Mahallesi, Kayın Sokak'ta kuruldu.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

kartal yatırımları Haberi

kartal yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları denetleyerek yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e yapılan incelemeler boyunca; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Üyesi Mustafa Yüksel ile çok sayıda birim müdürü eşlik etti. Başkan Altınok Öz, Acı Su ve Mor Sümbül Sokak’taki asfalt dökme çalışmaları ile Pamukkale Sokak’taki kaldırım ve duvar yapım çalışmalarını denetledi. Başkan Altınok Öz öte yandan; Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi, Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi ile kent ormanını da ziyaret ederek incelemeler yaptı.

“Göreve Geldiğimiz Gün Verdiğimiz Sözü Tuttuk”

İncelemeler boyunca halkla bir araya gelen Başkan Altınok Öz gerçekleştirdiği konuşmada; “Bugün arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde devam eden çalışmaları inceledik. Asfalt...