24 / 04 / 2024

kartalda uygun daireler

kartalda uygun daireler

Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan Kartal-Kadıköy metro bağlantısı ile yatırımcısının yüzünü bir kez daha güldüren Kartal'daki ucuz satılık 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. İşte 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kartal'da ucuz satılık 1+1

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Artan konut fiyatlarından sonra ev almakta zorluk çeken vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışı başlattı. Ayrıca TOKİ bazı illerde uygun fiyatlı dairelerinin fiyat listesini yayımladı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den her keseye uygun konut fırsatı!

TOKİ belirli tarihler arasında uygun fiyatlı daireleri satışa sunuyor. Herkesin kesesine uygun alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar açık satış yöntemi ile satılıyor. İşte il il satışa sunulan daireler...

Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizleri ne oldu?

Bankaların konut kredisi kampanyalarının artması ile sıfır ve ikinci el daireler için farklı faiz oranları uygulanmaya başladı. Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizi sıfır ve ikinci el için ne kadar oldu?

Sıfır ve ikinci elde en uygun konut kredisi faizi ne oldu?

Bankaların kampanyalarının artması ile sıfır ve ikinci el konuta sunulan faiz oranları değişti. Sıfır ve ikinci el daireler için en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile her bütçeye uygun ev!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile birlikte yaklaşık 57 projede yüzde 10 peşinatla daire satışı yapılıyor. Kampanyada daireler 300 bin TL’den başlarken, her bütçeye uygun seçenek sunuluyor.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

EMS Butik Residence'ta hemen teslim daireler!

EMS Yapı tarafından inşa edilen EMS Butik Residence'ta daireler hemen teslim satılıyor. Toplam 72 dairenin olduğu projede daireler uygun fiyata satışta.

Vindosa Gayrimenkul'den her bütçeye uygun daireler!

Antalya’da gayrimenkul sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kentin birçok noktasında her bütçeye uygun olarak satışa sunulan daireleri Antalyalılarla buluşturuyor.

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nde uygun ödeme koşullarıyla satılık daireler!

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nden bulunan daireler 30 ay vadeli uygun ödeme koşullarıyla satılacakmış. 150 ve 180 metrekare büyüklüğünde dairelerden oluşan sitede olimpik yüzme havuzu da bulunuyormuş.

Manisa Oğuzhan Sitesi'nde 1+1 daireler 120 bin TL'den!

Uygun İnşaat tarafından hayata geçirilen Manisa Oğuzhan Sitesi projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. Toplam 204 adet daireden oluşan proje Manisa İl'inde yükseliyor. Manisa Oğuzhan Sitesi'nde 1+1 daireler 120 bin TL'den satışta sunuluyor.

İnnovia konut projesindeki daireler satışta!

İNNOVİA 1, 2 ve 3 Etap' larında hemen teslim daireler, peşinatı 1 yıl sonra ödeme fırsatıyla satışa sunuluyor. Yeşil GYO, 14 bin konutluk projesi İnnovia'nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için uygun fırsat sunuyor...

Önay Garden Residence satış ofisi! Banka kredisine uygun!

Önay Garden Residence satış ofisi ile 0212 853 13 13 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Banka kredisine uygun olan Önay Garden Residence'ta daireler hemen teslim ediliyor...

kartalda uygun daireler Haberi

kartalda uygun daireler

Son yıllarda yapılan yeni yatırımlarla büyük sıçrama yaşayan Kartal, yükselişini hızla sürdürüyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan Kartal-Kadıköy metro bağlantısı ile yatırımcısının yüzünü bir kez daha güldüren Kartal, yatırımcısına altından daha çok kazandırıyor. 


Kartal satılık ev fiyatları 1 yılda yüzde 25 arttı

Kartal-Kadıköy metro hattının hizmete girmesi ile konut fiyatlarında büyük hareketliliğin yaşandığı Kartal'da ev fiyatları 1 yılda yüzde 25 oranında artış gösterdi. Kira fiyatları ise bir önceki yıla oranla yüzde 58 yükseldi. 


1+1 daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor

Bu haberimizde yatırımını Kartal'a yapmak isteyen emlakkulisi.com okurları için Kartal'da en ucuz satılık 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. İşte 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kartal'da ucuz satılık daireler....