26 / 04 / 2024

kartalkaya lüks dağ oteli

kartalkaya lüks dağ oteli

Kaya Hotels, 40 milyon dolar yatırımla Kartalkaya'da yaptığı lüks dağ otelini 2013'ten itibaren Türk iş dünyasının Davos'u haline getirmeyi hedefliyor

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Moskova'da lüks konut fiyatları yüzde 4,2 arttı!

Moskova'da lüks konut fiyatlarında 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 4,2 artış yaşandı. 2019'un 4. çeyreğinde 47'nci sırada olan Moskova, 2020'nin ilk çeyreğinde elit konut fiyatlarının en çok arttığı üçüncü şehir oldu...

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Moskova'da lüks konut satışında rekor yaşandı!

Frank analistleri Moskova'da lüks konut segmentinde artış olduğunu bildirdi. Moskova'da geçtiğimiz yıl "elit" konut satışları 100 milyar ruble (1,6 milyar dolar) seviyesinde olduğu belirlendi...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Katie Price Beykoz'da lüks villa kiraladı!

İngiliz şarkıcı Katie Price, estetik tutkusunu İstanbul’a geldi. Beykoz yakınlarında lüks villa kiralayan Price, ameliyat sonrası villada dinlenecek. Katie için 5 yıldızlı bir Türk aşçı da transfer edildi..

kartalkaya lüks dağ oteli Haberi

kartalkaya lüks dağ oteli

Kaya Holding bünyesindeki Kaya Hotels, 40 milyon dolar yatırımla Türkiye'nin en lüks dağ otelini dün Kartalkaya'da açtı. Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, dokuzuncu otelleri olan yatırım ile bölgeyi Türk iş dünyasının Davos'u haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 2013 Kasım ayından itibaren iş dünyası buluşmaları ve önemli ekonomik toplantıları otelde yapmak için Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile de görüştüklerini belirten Kaya, sürdürülebilir bir toplantı turizmi hedeflediklerini de açıkladı. Kaya, "Bunlar şimdi hayal gibi geliyor. Ancak 20 yıl önce Kartalkaya'nın bulunduğu durumdan bugüne gelişine tanıklık ettiğimiz için hayal olarak kalmayacağını biliyoruz" diye konuştu. 40 milyon doların bir dağ oteli için yüksek bir yatırım miktarı olduğunu da belirten Kaya, Türkiye'nin kış turizminde lüks otel ihtiyacını tespit ettiklerini ve bu alandaki tecrübelerinden...