29 / 03 / 2024

Kartalkaya turizm projeleri

Kartalkaya turizm projeleri

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki oteller, kavak severlere uzunluğu 45 kilometreye yaklaşan pistlerle hizmet verecek.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Yalova'da ulaşım projeleri turizmi artırdı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Yalova'da yatak kapasitesi yüzde 23 arttı.

Afyonkarahisar'da Kültür ve Turizm projeleri görüşüldü!

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Aktaş Turizm İnşaat Kıbrıs'a 800 yataklı yurt yapacak!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile sektöründe önemli bir kurum haline gelen Aktaş Turizm İnşaat turizm sektöründe de yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kartalkaya turizm projeleri Haberi

Kartalkaya turizm projeleri

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.


Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan kayak merkezindeki oteller, yarıyıl tatili öncesindeki rezervasyonlarla yoğun talep gördü.


Kayak merkezine gelecek tatilciler, 45 kilometreye yaklaşan pistlerde keyifli vakit geçirebilecek.


 Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezindeki otellerin yarıyıl tatili öncesinde hazırlıklarını tamamladığını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun sömestir geçirmeyi planlıyoruz. Kar kalınlığı ve karın kalitesi kayak için çok güzel. Sömestir tatilini Kartalkaya’da geçirmek isteyen tatilciler, kayağın ve eğlencenin keyfini doya doya çıkartacak” diye konuştu.


Kayak merkezine yoğun talep olduğuna dikkati çeken Avcı, “Sömestir tatilini 2 bölüme ayırdık. İlk bölümde rezervasyon oranımız yüzde 95’lere ulaştı. İkinci bölümde ise yüzde 60 seviyelerinde. Hafta sonu yüzde 100 doluluğa ulaşır....