29 / 03 / 2024

Kartalkaya turizmi

Kartalkaya turizmi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki oteller, kavak severlere uzunluğu 45 kilometreye yaklaşan pistlerle hizmet verecek.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kar yok ama Kartalkaya'da oteller sezona hazır!

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kartalkaya turizminde yoğun ilgi!

Sezonun açılmasının ardından kayak merkezindeki oteller hafta sonu yüzde 70 doluluğa ulaştı. Kar kalınlığı nın bir metre ölçüldüğü merkezdeki yoğunluğun daha da artma sı bekleniyor...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Handan Piriştine ve Pınar Türk ortaklığıyla kuruldu.

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vitor Mıguel Paulino Fıgueredo tarafından kuruldu.

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişikliği yürürlüğe girdi!

"Turizmi Teşvik Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Turizm merkezlerinde bulunan Bakanlık tarafından turizm amaçlı değerlendirilmesinde yarar görülen Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar iki ay içerisinde tahsis edilecek.

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun!

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlandı.

Turizmi Teşvik Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise verildi. Turizm yatırımlarının artırılması amaçlanan teklif komisyona sunuldu. 

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Keleş tarafından kuruldu. 

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kartalkaya turizmi Haberi

Kartalkaya turizmi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.  Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti. Toplam yatak kapasitesinin 2 bin olduğu Kartalkaya'da bulunan 6 otel, hafta içi yüzde 60 ve hafta sonu ise yüzde 95 doluluk oranıyla hizmet veriyor. 


Günübirlik ve konaklamak için Kartalkaya'ya gelen tatilciler, tatillerinin keyfini toplam uzunluğu 45 kilometre olan ve kar kalınlığının 2 metrenin üzerinde olduğu pistlerde kayak ve snowboard yaparak çıkartıyor.  Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde son yılların en berekeüi döneminin yaşandığını belirtti.  Kartalkaya'da daha önce bu kadar etkili bir kar yağışı görülmediğini vurgulayan Avcı, "Yağan karla birlikte kayak merkezine olan ilgi de arttı. Kayak sezonunu 15...