28 / 03 / 2024

kartaltepe kent ormanı

kartaltepe kent ormanı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı ilanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bursa Nilüfer'deki Balat Kent Ormanı, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tescillendi.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı'nda 1. Bölge tamamlandı!

Dünyanın en büyüğü olacak olan Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı, mega kent İstanbul’a nefes aldıracak. Elmalı Gölü çevresine kurulan orman, New York’taki Central Park’ın 3 katı büyüklüğe sahip olacak.

Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, - "Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı; rant için değil çocuklar için olmalı'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığından Kemerburgaz Kent Ormanı tepkisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Kemerburgaz Kent Ormanı'na ilişkin İBB sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara tepki gösterildi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

kartaltepe kent ormanı Haberi

kartaltepe kent ormanı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Metro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hedefimiz de azmimiz de büyük. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi. 


GUMUŞDERE IHLAMUR VADİSİ PROJESİ 


Başkan Ak, "Yıllardır kokusundan muzdarip olunan Ankara Çayfnda da ASKİ ekipleriyle beraber ilk temizleme çalışmasını yaptık. Bildiğiniz gibi şehrin içinden geçen çaylar şehirler için büyük bir kazançtır. Fakat bu kazancı felakete dönüştürmek de insanların elindedir. Önceleri balık tutulan, etrafında gezilen ve insanların huzur bulduğu bir yer olan Ankara Çayı bugün insanların burnunu tuta tuta geçmek zorunda olduğu bir yer haline geldi. Bu çayı kirletenler bizleriz. Temizleyecek olan da bizleriz. 


İnşallah bu çayı tertemiz hale getirip içinde sandalların yüzdüğü, gezintilerin yapıldığı temiz bir çay haline getirip...