23 / 04 / 2024

Kartaltepe kompleks

Kartaltepe kompleks

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Kartaltepe (Sefaköy) Mahallesi, 119 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi parselasyon planı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 682 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, Mülkiyeti Hazineye ait 62 ada 129 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mah. 251 Ada 33 Parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Bahçelievler ilçesi, Kartaltepe mahallesi, 251 ada, 30 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Kartaltepe AVM'de hangi mağazalar var? Kartaltepe AVM mağaza listesi!

28 Aralık tarihinde hizmete açılacak olan Kartaltepe AVM'de hangi mağazalar var? Kartaltepe AVM mağaza listesi...

Kartaltepe AVM 28 Aralık'ta açılıyor!

Kiralamaları NTS Danışmanlık tarafından yapılan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını 28 Aralık'ta açıyor.

Bakırköy Kartaltepe imar planı askıya çıktı!

Bakırköy İlçesine bağlı Kartaltepe mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kartaltepe kompleks Haberi

Kartaltepe kompleks

Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Bayrampaşa Belediyesi, ‘İleri belediyecilik’ projelerini arka arkaya hayata geçiriyor. Bu projelerden biri de Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi’ndeki lunapark alanında inşa ediliyor. İnşaatı başlayan proje kapsamında alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan oluşan dev bir kompleks yapılacak.


BAŞKAN AYDINER: YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR

 

Yeni Bayrampaşa hayalini gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz istiyoruz ki Bayrampaşa’da yaşamak insanımıza keyif, huzur ve mutluluk versin. Vatandaşlarımız trafik sorunu yaşamasın, yeşile hasret bir ömür değil, yeşillikler içinde bir ömür sürsün. Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çocuklarımız güvenle büyüsünler;...