20 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi arsa satış ihaleleri

Kartepe Belediyesi arsa satış ihaleleri

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi'nde bulunan arsa 7 milyon 276 bin 222 TL'ye satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 21 Mart 2019 günü gerçekleşecek.

Kartepe Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı, Uzunbey Mahallesi'nde bulunan arsayı 7 milyon 276 bin 222 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 28 Şubat 2019 günü saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kartepe'de 6.9 milyon TL'ye satılık sanayi arsası!

Kartepe Belediyesi tarafından Uzunbey Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ocak'ta gerçekleşecek..

Kartepe Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı tarafından Uzunbey Mahallesi'nde bulunan arsa satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 328 bin TL olarak belirlendi.

Kartepe Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı tarafından Uzunbey Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 9 milyon 328 bin TL olarak belirlendi.

Kartepe Belediyesi arsa satış ihaleleri Haberi

Kartepe Belediyesi arsa satış ihaleleri

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı.

Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı. Belediye encümen salonunda yapılacak ve yerli isteklilerin katılabileceği ihaleye ilişkin dokümanların Kartepe Belediyesi emlak İstimlak Müdürlüğü temin edilebileceği...