28 / 03 / 2024

kartepe belediyesi ihaleleri

kartepe belediyesi ihaleleri

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

Kartepe Belediyesi mobilya ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, mobilya malzemesi alınması mal alımı işi ile ilgili ihalesini, Hukuk İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Sadık Yılmaz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi'nde mobilya ihalesi!

Kartepe Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından talep edilen mobilya malzemelerinin temini için bir ihale yapılacak.

Kartepe’de peyzaj ihalesi yapılacak!

Kartepe Belediyesi talep edilen, Sapanca Gölü kuzeybatı ucu kıyı bölgesi çevre düzenleme ve peyzaj projesi ile kafetarya bina yapımı işi için 9 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kartepe Belediyesi inşaat malzemesi alımı ihalesi açtı!

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce talep edilen inşaat malzemesi alım işi için gerçekleşecek ihale, 15 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 10.30’da açık ihale usulü yapılacak.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

kartepe belediyesi ihaleleri Haberi

kartepe belediyesi ihaleleri

Kartepe Belediye Başkanlığı tarafından Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işletilip, bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi işi ihale ediliyor. İhale 28 Eylül'de gerçekleşecek.


HİKMETİYE İLE KUZUYAYLA ARASINDA YAPILACAK ÇİFT YÖNLÜ ÜÇ HALATLI 90 KİŞİLİK KABİNLİ SABİT KLEMENSLİ TELEFERİK TESİSİ İLE TİCARİ VE TURİSTİK TESİSLERİN YAPIM VE 29 YIL SÜREYLE İŞLETİLME İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Kartepe Belediye Başkanlığından:


1 - İdarenin

a) Adresi                                             :  FATİH SULTAN MEHMET MAHALLESI DICLE CADDESI NO: 12   41250 KÖSEKÖY KARTEPE/KOCAELİ

b) Telefon ve faks numarası              ...