28 / 03 / 2024

Kartepe cephe iyileştirme projesi 2015

Kartepe cephe iyileştirme projesi 2015

Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü, merkez noktalarda binaların görsel bütünlüğünü sağlamak amacıyla 200 binayı içeren bir cephe iyileştirme projesi hazırladı.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

Emekliler Halkbank, Ziraat ve Vakıf'tan promosyon iyileştirmesi beklerken bomba bir yerden haber geldi

Emekli vatandaşlar kamu bankalarından promosyon konusunda iyileştirme beklerken bomba bir yerden iyileştirme geldi. Gelin birlikte göz atalım..

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

JMO'dan depremlere karşı zemin iyileştirme uyarısı!

TMMOB JMO İzmir Şube Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Bora Sonuvar, "Sağlıklı bir zemin iyileştirme projesi maliyetli bir uygulama. Ama burada yanlış bir yöntem uygularsanız etkisi olmaz. Zemin iyileştirmenin de zemine göre değişen farklı yöntemleri var" dedi.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

Uzungöl Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı ihaleye çıkıyor!

Trabzon Çaykara Uzungöl'de Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı için 30 Haziran'da ihale yapılacak.

Esenler'de istinat duvarı çöken inşaatta 'zemin iyileştirme yapılmadı' iddiası!

Esenler Belediye Meclisi’nin eski üyesi Ekrem Acar’ın ilçede inşa ettiği proje için yaptığı istinat duvarı, 8 Mayıs’ta çökmüştü. Kemal Şahin, inşaatın yeni ruhsat alması üzerine inşaatta zemin iyileştirme, uygulamayı yerinde kontrol etme gibi işlemlerin yapılmadığını ileri sürdü...

ABB'de Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı ile 5 şube müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Kartepe cephe iyileştirme projesi 2015 Haberi

Kartepe cephe iyileştirme projesi 2015

Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’nün, ilçeye estetik bir görünüm kazandırmak adına yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Ekipler, merkez noktalarda binaların görsel bütünlüğünü sağlamak amacıyla 200 binayı içeren bir cephe iyileştirme projesi hazırladı.


Kartepe’de kent estetiğine önem verilen çalışmalarda bulunan Kartepe Belediyesi ekipleri ilçenin çehresini değiştirerek daha cazip hale getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü ilçenin eski belde merkezlerindeki binalara yönelik bir cephe iyileştirme projesi hazırladı.

İlçe merkez noktalarındaki binaların bütünlüğünü sağlamak amacıyla eski belde merkezleri olan; Arslanbey, Rahmiye, Maşukiye, Derbent, Köseköy, Sarımeşe, Uzunçiftlik, Uzuntarla ve Acısu’da seçilen 200 adet bina için Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü estetik projelerini hazırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Birimi tarafından da incelenerek onaylanan proje kapsamında binalar boyandıktan sonra ilçe...