29 / 03 / 2024

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi son durum

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi son durum

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, eski belde merkezlerinde başlattığı meydan düzenlemeleri kapsamında “Suadiye Kent Meydanı” düzenleme projesini hazırladı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

Kocaeli Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Kartepe'de 14 yeni imar yolu açıldı!

Kartepe ilçesinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kartepe cazibe merkezi haline gelecek!

Kartepe Belediyesi, doğa ve spor turizmi alanında yeni bir projeye daha imza atarak, Kartepe’yi güçlü ve marka bir kent olarak geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi son durum Haberi

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi son durum

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, eski belde merkezlerinde başlattığı meydan düzenlemeleri kapsamında “Suadiye Kent Meydanı” düzenleme projesini hazırladı.


Kartepe’nin büyük ölçüde nüfus yoğunluğuna sahip Suadiye bölgesinin çehresini değiştirecek Kent Meydanı düzenleme projesi çalışması Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandı. Yaklaşık 9 bin 100 metrekarelik alana sahip proje, çok amaçlı organizasyonlara imkan sağlayacak bir meydan, çocuk bahçesi, spor oyun alanları, doğa parkı, yakın çevre sakinlerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlandı. Meydanla bir bütün olarak düşünülen yol düzenlemeleri ve otopark alanları da bölgeye kazandırılacak değerler arasında. Kartepe Belediyesi tarafından proje çalışması tamamlanan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak proje olarak yapımına başlanacak çalışma ile Suadiye’nin çehresi değişecek.

Projelerin tek tek hazırlandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin ticari, kültürel ve...