28 / 03 / 2024

kartepe yol çalışmaları

kartepe yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

Kartepe'de 17 kilometre imar yolu açıldı!

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe'de sürüyor.

Kartepe’ye 23 bin ton asfalt serildi!

Eşsiz güzelliklere sahip Kartepeyi her şeyi ile en güzel biçimde tanıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, fiziki ve görsel oluşumlarla bir bütün olarak turizme uygun hale getirme gayretinde oldukları kaydetti.

Kartepe’deki yol çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Kartepe’deki Uzuntarla ve Avluburun arasında yol yenileme çalışması yaptı.

Kartepe'de yol iyileştirme çalışmaları yapılıyor!

Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan kaldırım çalışmalarının bir ayağı da Nazım Demirci Caddesi üzerinde El Yapı konutları çevresinde gerçekleştiriyor....

Kartepe'ye 30 bin metrekare parke döşenecek!

Kent genelinde yıpranan yolları elden geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

kartepe yol çalışmaları Haberi

kartepe yol çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.


KENT MEYDANI YOLLARI


Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kartepe İlçesi’ndeki yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe kent meydanında imar yolları açılmaya devam ediyor. Meydanda yer alan yollar 30 metreye kadar genişliğinde modern hale getiriliyor.


HEYELAN OLAN YOL AÇILDI


Kartepe ilçesinin dağ köylerinden olan Serinlik’te de Büyükşehir ekipleri görev yapıyor. Köyde yaşanan heyelan nedeni ile kapanan yol ekipleri tarafından tekrar ulaşıma açık hale getirildi. Böylece köyde yaşayan vatandaşların ulaşım sorunu ortadan kaldırıldı.



Kocaeli Büyükşehir...