23 / 04 / 2024

kartürk plaza inşaat malzemeleri

kartürk plaza inşaat malzemeleri

Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Buğra Özdemir, İlknur Güler ve Yavuz Kederoğlu tarafından kuruldu.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Türk şirketleri inşaat alanında Kazakistan'dan 27 milyar dolarlık iş aldı! 

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türk şirketlerinin inşaat alanında Kazakistan devletinden aldığı işlerin hacmi 27 milyar dolar olduğunu dile getirdi. 

kartürk plaza inşaat malzemeleri Haberi

kartürk plaza inşaat malzemeleri


Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu. Serra Seranit'in Trakya Ana bayii de olan KARTÜRK Yapı piyasadan nakit olarak temin edilen, demir, hırdavat ve çimentoya da 12 aya varan vadelerle müşterilerine ödeme kolaylığı sunuyor. 


KARTÜRK Yapı firması Müdürü Zafer İnce, 12 aya varan vade imkanlarıyla müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından dolayı müteahhitler tarafından kendilerinin tercih edildiğini ve bu yüzden mevcut showroom ve depolarının kendilerine yetersiz geldiği için bu plazayı açtıklarını belirterek "Şu anda müşteri portföyümüz o kadar büyüdü ki, açtığımız kendi mülkümüz olan 300 m2'lik shovvroomlara ve 1000 (bin) m2'lik depolara sığamaz olduk. Bizde aldığımız kararla, İstanbul...