26 / 04 / 2024

Kaş Belediyesi iş yeri ihalesi

Kaş Belediyesi iş yeri ihalesi

Antalya Kaş Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde yer alan mülkiyeti kendisine ait 170 işyerini kiraya veriyor. Kiralama ihalesi teklif arttırma usulüyle ile gerçekleştirilecek.

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı iptal edilir mi?

Mirastan mal kaçırmak gündemde sık sık karşılaşılan sorunlar arasında bulunuyor. Buna göre mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı için ne yapılabilir? İşte ayrıntılar...

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday kaç liradan işlem gördü? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

Çok sayıda vatandaş yeni yılla birlikte ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki buğday kaç liradan işlem gördü? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

TİKA uzman yardımcısı iş ilanı! Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023!

TİKA uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023’te sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar…

Euro bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? İşte euroda son durum!

Euro kuru TL karşısındaki yükselişine devam ederken, dolar yatay seyrini koruyor. Euro bugüne 19.61 liradan başlarken, Dolar ise 18.63 liradan başladı. Peki euro bugün ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? işte euroda son durum!

TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Peki her evden kaç kişi başvuru yapabilir, TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir? sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Dolar bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolardaki son durum!

Doların, 5 Ekim Çarşamba günü kaç lira olduğunu merak eden vatandaşlar kurdaki son durumu internetten araştırıyor. Peki, piyasalardaki son durum ne? 5 Ekim Çarşamba günü dolar kaç liradan işlem gördü. İşte 5 Ekim Çarşamba dolar ve euro kuru…

Kaş Belediyesi iş yeri ihalesi Haberi

Kaş Belediyesi iş yeri ihalesi

Kaş Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce 5-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ihaleyle 170 işyeri açık teklif arttırma usulü kiraya verilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belediye Başkanlığı’nda başlayan ihaleyle Andifli Mahallesi’nde 147, Gömbe’de 17, Üzümlü’de 4, Yeşilköy ve Kınık’ta ise birer dükkan 3 yıllık süreyle kiraya verilecek.

İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, istenilen belgeleri ihale saatlerinden bir saat önce alındı belgesi karşılığı, Halk Çarşısı Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne verilmesi gerekiyor. 

İhale ilanı:

1. Kaş İlçesi Çerçiler Mevkii 7 Ada 16 Parsel Eski Antalya Caddesi No:200’deki zemin kat ile kısmen bodrum kattan (WC) oluşan Çok Maksatlı Salon, Yeşilköy Mahallesi Atatürk Bulvarındaki Köy kahvesi ve Belediye Çay Bahçesi, Üzümlü Mahallesi Lapaz Mevkii 193 Ada 34 Parseldeki Bağ...