25 / 04 / 2024

kaş toki iptal antalya kaş toki son durum

kaş toki iptal antalya kaş toki son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, Kaş'ta toplu konut yapmak istediği arazi 1. Derece Sit Alanı çıkınca, proje durduruldu. Konuyla ilgili TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Kara açıklama yazısı gönderdi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Mirastan mal kaçırma iptal edilir mi? Mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı?

Mirastan mal kaçırma, miras konusunda mirasçıların anlaşmazlığa düşmesi durumunda ortaya çıkar. Bu durumda miras hak sahibi bu konuda harekete geçerek tapu iptal davası açabilir. Peki tapu iptal davası nedir, mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı? İşte mirastan mal kaçırma ile ilgili detaylar…

Benzine gelecek zam iptal edildi! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL oldu? Sürücüler bu rakamlara bakın!

Bugün itibarıyla benzine yapılacak 75 kuruşluk zam iptal edildi. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 26 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

Benzine bu geceden itibaren zam kararı iptal edildi! Benzin 6 Temmuz'da kaç liradan satılacak?

Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan sürücülerin merakla beklediği benzin mazot ve LPG'ye indirim haberi yerine zam haberi gelmişti. Gelen son dakika bilgisine göre zm iptal edildi. Peki benzin mazot ve LPG kaç liradan satılacak.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villanın Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde 'Kekova' olarak da bilinen bölgede bulunan Üçağız Yarımadası'nda, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın alınan kaçak yapının yerinde yapılan denize sıfır villanın Yapı Kayıt Belgesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce iptal edildi.

Kaş Kalkan Otoyolu projesi iptal edilsin çağrısı!

Kaş Turizm ve Kültür Derneği, Kaş-Kalkan Otoyolu projesinin doğal varlıklara zarar vereceği gerekçesiyle iptal edilmesi için çağrıda bulundu.  

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Trabzon Maçka'da teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tozkoparan ihalesi iptal edildi!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ihalesi iptal edildi. Peki yeni ihale ne zaman yapılacak?

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

kaş toki iptal antalya kaş toki son durum Haberi

kaş toki iptal antalya kaş toki son durum

Kaş Kaymakamlığı 1 yıl önce TOKİ'ye başvurarak, ilçeye toplu konut yapılmasını istedi. Kaş yakınlarındaki bir arazi toplu konut yapımı için önerildi ancak bugüne kadar bir çalışma yapılamadı. Bunun üzerine Kaş'ta esnaflık yapan Abdi Esen adlı vatandaş TOKİ'ye başvurarak projenin durumunu sordu. 


TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Kara imzasıyla gönderilen cevap yazısında, "Kaş Kaymakamlığı Kaş İlçesi'nde talep organizasyonu yöntemiyle konut yapımına ilişkin olarak başvurmuş olup; söz konusu talep idaremizce uygun bulunarak önerilen arsada çalışmalar başlatılmıştır. Ancak önerilen 2B arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nce 1. Derecede Sit Alanı olduğunu bildirilmesi nedeniyle arsanın idaremize devri mümkün olmamış, söz konusu proje iptal edilmiştir" denildi. 


Konuya ilişkin bir açıklama yapan avukat Salim Cengiz, "Kaş, Türkiye'nin ve dünyanın çok önemli turizm merkezi. Özellikle memurlar için kiralar çok yüksek...