26 / 04 / 2024

Kasaba yaz partisi

Kasaba yaz partisi

3. Etap satışları devam eden Kasaba, yazı MFÖ konseriyle karşıladı. Kasabalılar, Panayır alanında çocuklara özel eğlenceli etkinliklerin de yer aldığı konserle, yaza merhaba dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Kasaba MFÖ ile yaza merhaba dedi!

3. Etap satışları devam eden Kasaba, yazı MFÖ konseriyle karşıladı. Kasabalılar, Panayır alanında çocuklara özel eğlenceli etkinliklerin de yer aldığı konserle, yaza merhaba dedi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nin Sivas'ta temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu adına Sivas'ta yapımına başlanan kültür merkezinin temel atma törenine katıldı

Faber Castell çifti şatoda yılbaşı partisi verecek!

Melisa- Charles von Faber Castell çifti, 166 yıllık Faber Castell Şatosu'nda yılbaşında partisi vermeye hazırlanıyor...

Hayati Yazıcı : Tarihi İpek Yolu yeniden canlanıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “İpek Yolu’nu geniş tren ağlarıyla, ulaşım hatlarıyla, enerji koridorlarıyla, doğalgaz boru hatlarıyla yeniden yaratma hedefindeyiz" dedi...

Emre Yazıcı: Ofis yatırımları kendini 14 yılda amorti ediyor!

TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı ofislerin konuta göre kendi daha hızlı amorti ettiğini belirtti

Hayati Yazıcı: AVM yasası gündemimizde!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Plan Bütçe Komisyonu'nda konuştu...

Cansel Turgut Yazıcı sürdürülebilir binaları değerlendirdi!

Tasarlanan yeşil binaların faydalarından ve talep edilmesi için gereken yaptırımlardan bahseden EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yeşil diğer adı ile sürdürülebilir binaları değerlendirdi

Batışehir Premium Residences'da barbekü partisi!

Bağcılar'da inşa edilen Batışehir Premium Residences'da 14 Ekim Pazar günü barbekü partisi düzenleniyor...

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri, 10 Ekim'de açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından yaptırılan ''Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'', 10 Ekim'de törenle hizmete açılacak.

İBB Yalçın Bayer'in yazısına yanıt verdi!

İBB Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in 30 Eylül 2012 tarihli, ‘Büyükşehir, Beşiktaş’ta neler yapıyor?’ başlıklı yazısı ile ilgili olarak açıklama yaptı

Kasaba yaz partisi Haberi

Kasaba yaz partisi

3. Etap satışları devam eden Kasaba, yazı MFÖ konseriyle karşıladı. Kasabalılar, Panayır alanında çocuklara özel eğlenceli etkinliklerin de yer aldığı konserle, yaza merhaba dedi.


İş-Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba, 24 Nisan’da MFÖ konserine ev sahipliği yaptı. 2016 yazının karşılandığı konserde 23 Nisan’a doyamayan çocuklara özel etkinlikler de yer aldı. Çocuklar oyun parkı ve canlı langırt oyunlarıyla eğlendi.


İş-Altınhas tarafından geliştirilen ve 3. etap satışları devam eden Kasaba Projesi, bu konserle, muhteşem bir yaza merhaba partisine ev sahipliği yaparken, Kasabalılar ve seçkin davetliler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.


Konser için Kasaba’ya gelenler ayrıca, örnek villayı gezerek, 3. Etap hakkında geniş bilgi aldılar.


“Evin kalbini bıraktığın yerdir”

“Evin kalbini bıraktığın yerdir” sloganıyla yola çıkan Kasaba projesinin 3’üncü etabının satışları devam ediyor. Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te...