24 / 04 / 2024

Kasap Döner gaziosmanpaşa şube

Kasap Döner gaziosmanpaşa şube

Yeni döner restoran markası Kasap Döner, dördüncü şubeyi Gaziosmanpaşa’da açtı...

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları 2021!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları ve proje detayları...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Kasap Döner gaziosmanpaşa şube Haberi

Kasap Döner gaziosmanpaşa şube

Genel Müdür Emrah Sarıtaş, “‘Fast casual’ konseptiyle Türkiye’de fast food sektöründe bilinen her şeyi değiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Üsküdar, Acıbadem, Beşiktaş’ta da şubeleri olduğunu hatırlatan Sarıtaş, franchising ile büyümeye devam edeceklerini söyledi ve “Ataşehir, Kadıköy ve Levent şubeleri-miz de ağustosta açılacak. 2013 sonunda İstanbul’un ünlü caddelerinde 20 şube olacağız” diye konuştu.


Hürriyet...