27 / 04 / 2024

kasiad Tecrübe Paylaşım Programı

kasiad Tecrübe Paylaşım Programı

Karabük ve Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD)’ ın düzenli olarak yaptığı ayın konuğu programının bu ay ki davetlisi Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu...

Rekabet Kurulu dijital ekonomiye odaklandı!

Rekabet Kurulu dijital ekonomide ortaya çıkacak rekabet ihlallerinin yakından takibini yapmak, uluslararası kuruluş ve diğer rekabet otoriteleriyle tecrübe paylaşımında bulunmak için yeni görev tanımları belirledi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

IT Retail’de perakende sektörüne özel çözümler tanıtıldı!

Perakende sektöründeki şirketlerin BT yöneticileri arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı hedefleyen “IT Retail” organizasyonu 25 Şubat Salı günü gerçekleşti…

Hasar tespiti tecrübe ve donanım isteyen bir iş!

Hasar tespiti hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Afet Koordinasyon Daire Başkanı Teksin, "Hasar tespiti çok kolay bir iş değil, tecrübe ve donanım isteyen bir iştir. 3 bin 500 kadar teknik personelimiz var, bunların hepsi eğitimli ve donanımlıdır" diye konuştu.

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

TİKA '2018 Tecrübe Paylaşım Programı' tanıtıldı!

Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, geçen yıllarda Türkiye'de büyük bir firmanın sosyal sorumluluk projesi kapsamında doğuda bir okul inşa ettirdiğini, sonradan reklama ayrılan bütçenin inşaat projesinden daha fazla olduğunu öğrendiğini söyledi.

Mehmet Özhaseki'den Marmara için deprem uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Gençlerle tecrübe paylaşımı'' adlı konferansa katıldı. Toplantıda konuşan Özhaseki, Türkiye'deki yapılanma sorunundan bahsetti ve deprem uyarısında bulundu.

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Halil Avcı İnşaat ABTÜ'de tecrübelerini paylaştı!

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ABTÜ) geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

İBB meclis üyeleri Güney Amerika’da kentsel dönüşümü inceledi!

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

Eray Carbajo Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda tecrübelerini paylaştı!

New York’ta ilki gerçekleşen Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda, New York’ta yabancı sermaye kaynaklı gayrimenkul projelerinde yer alan mimarlık ve tasarım stüdyosu Eray Carbajo tecrübelerini paylaştı.

Malatya Su ve Kanalizasyon Çalıştayı başladı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde Su ve Kanalizasyon Bilgi İşlem Daireleri Tecrübe Paylaşım Çalıştayı başladı.

kasiad Tecrübe Paylaşım Programı Haberi

kasiad Tecrübe Paylaşım Programı


Karabük ve Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD)’ın düzenli olarak yaptığı ayın konuğu programının bu ayki davetlisi Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu.


KASİAD tarafından organize edilen "Tecrübe Paylaşım Programı"nın bu ayki konuğu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya'ydı.


" Türkiye ekonomisinde inşaat sektörünün yeri ve sektörün geleceği”ni konulu programda Cincihan Otel’de katılımcılara tecrübelerini anlatan Uğur Dumankaya, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en dinamik ve lokomotif sektörlerin başında geldiğini bu alanda yatırım yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğine dikkat çekti.


Katılımcılara tecrübelerini aktaran Dumankaya, Türkiye gayrimenkul sektöründe var olmanın püf noktalarını aktarırken, inşaat sektöründeki zorlukları da dile getirdi. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti;


"Türkiye'de inşaat sektörü kuralları, henüz tam olarak uygulanabilen bir kurallar bütünü değil ne yazık ki. Bir manada vahşi batıyı andırıyor. Son yıllarda...