25 / 04 / 2024

Kasım Karaoğlu kimdir

Kasım Karaoğlu kimdir

Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu.

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Honda City'e 17 bin 600 TL'lik yeni zam! Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Her sürüşte görünüşe önem verenler için güçlü ve dinamik dış tasarımıyla dikkat çeken Honda City'e 17 bin 600 TL'lik Kasım zammı geldi. Peki Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Kasım Karaoğlu kimdir Haberi

Kasım Karaoğlu kimdir

Yaklaşık 2 ay önce satışı ile ilgili Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu. Karaoğlu, tüm söylentilere şu sözlerle noktayı koydu: "Ben Rizeliyim. Diğer üç ortağım da amcaoğullarım... Onlarda Rizeli... Kırıkkale'ye çok büyük yatırımlar yapacağız." Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu ve İşletme Müdürü Murat Ertan, özel açıklamalarda bulundu. 

'YANLIŞ BİLGİLERDEN RAHATSIZ OLDUK' 

Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin yeni sahibi Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, ilk demecini gazetemize verdi. Yıldırımlar Petrol'ü satın aldıktan sonra ortaya atılan yalan yanlış bilgilerden rahatsız olduğunu dile getiren Karaoğlu, tüm samimiyetiyle son iki ayda yaşadıklarını gazetemiz Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye anlattı. Kendisinin Rizeli olduğunun altını çizen Karaoğlu, İstanbul'da inşaat,...